Имам нужда от помощ, по повод жените!

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Go down

Имам нужда от помощ, по повод жените!

Писане by ???? on Пет 20 Апр 2012 - 18:21

Здравейте!


Последната промяна е направена от Pride на Вто 8 Май 2012 - 16:04; мнението е било променяно общо 1 път

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Имам нужда от помощ, по повод жените!

Писане by ozaryavashto slance on Пет 20 Апр 2012 - 19:23

Здрасти, Pride,

мисля си, че това е просто увлечение. На 18 години си, пубертетът при теб би трябвало вече да е отминал, а почти няма жена, която да НЕ е почувствала първите си любовни трепети към човек от същия пол тогава. Имам чувството, че търсиш нещо различно, може би "повод" да се отърсиш от скучното ежедневие, знам ли... Имаш гадже. Казваш, че напоследък го чувстваш само като приятел. Откога започна това? Откакто видя онова момиче и имаш някаква тръпка към нея? Казвам "тръпка", защото лично на мен нещата, които описваш като емоция към нея, са чисто и просто интерес, любопитство. Та ти самата си изредила толкова много въпроси относно хомосексуалността при жените. Ясно е, че просто нещо те "жегне" отвътре. Преди да отговоря на въпросите ти (единствено от моя гледна точка), ще ти кажа, че лесбийките са много митични същества. Всеки би искал да се докосне до тях, но опитът, който нямат, не го позволява. Хомосексуалността като цяло е доста сложно нещо. Това не е "тинтири - минтири" - опа, днес не обичам гаджето си, не обичам мъже, чакай - ето тук има едно момиче, което уж ми разпалва страстите, ама нещо май не харесвам жени. Ще се върна обратно при гаджето ми, а пък утре, кой знае, може пак да си харесам някое момиче!
Лесбийството е "тук и сега" - харесваш ВИНАГИ момичета, не ти правят впечатление НИКАКВИ пениси, тестиси и тем подобни (съжалявам за изразите, но все пак това е мъжката анатомия), не си мислиш за ПОТЕНЦИАЛНО БЪДЕЩЕ с мъж!

"Какво е усещането да бъдеш с жена? Какви са чисто интимните отношения?" - да бъдеш с жена е същото, каквото и да бъдеш с мъж. Пак има драми, пак има несподелени любови, раздели, страст, емоция, недоверие! Хайде, да не продължавам! Това, разбира се, е само в личностен план. Отношенията между две жени не се различават от тези между мъж и жена. Разликата е в интимните отношения. В секса. В любовната игра. Една жена е много по-мила и много по-страстна, отколкото един мъж. Тя може да направи френска с финес, да те целува така, както никой мъж не би го направил, да прави секс с теб така, както един мъж никога не би се сетил. Защото, в крайна сметка, каквото и да си говорим, мъжете са егоисти. Но това е друга тема. Важното е те май да бъдат задоволени, но дали и как ще задоволят жената до себе си - като че ли няма такова значение.

"По-хубаво ли е, отколкото да си с мъж, и защо? Как една жена може да достави на друга също толкова голямо удоволствие, колкото един мъж? Притеснявам се, че ще е някакво неловко, неудобно и кофти ситуация, вместо да премине добре." - Разбира се, че една лесбийка ще ти каже, че е по-хубаво да бъдеш с жена, отколкото с мъж! Мисля, че въпросът ти е реторичен. Относно удоволствието - това, че едно момиче се възбужда от еди-какво-си, не означава, че другото момиче ще се възбуди от същото. Да, една жена знае много по-добре как да предразположи друга, но напасването става в леглото. Ама, чакай, ти искаш да спиш с това момиче, което харесваш, ли? И пак си мисля, че АКО го направиш, ще е от чиста проба любопитство. Не знам, не ми "мясаш" на хомосексуална. Нито пък на бисексуална. Но дори и да се получи, те съветвам да не подхождаш с предубеждение, а да се оставиш на инстинктите си. Може пък и да ти хареса. Предполагам, че ще се чувстваш неловко, защото все пак това е непознато нещо за теб. Секс за първи път, само че с жена.

"Ако решим да имаме връзка, как да направим така, че да не се нуждаем от мъже, а да си бъдем заедно? Как да се получи така, че това, което правим помежду си, да ни е достатъчно?" - първият ти въпрос отново ми доказва, че ти въобще нямаш нищо общо с хомосексуалността. Ако действително беше лесбийка, то нямаше да питаш как, аджеба, да НЕ се нуждаеш от мъже. Ако беше такава, ти ясно щеше да твърдиш, че НЕ се нуждаеш от мъже. А не да питаш как да НЕ се нуждаеш. Вътрешно в теб продължаваш да търсиш мъжката половина. Съжалявам, но вторият ти въпрос не го разбрах. Ако може да го дефинираш...?

"Възможно ли е да имаме интимна връзка и в същото време едно много силно приятелство? Какво е усещането да си в леглото с жена и доколко може да достави удоволствие?" - абе, момиче, как ще имаш хем интимна връзка, хем в същото време ще си приятелка с това момиче? Извинявай, ама аз ли нещо не разбирам или имам различни възгледи? Какво е усещането да си в леглото с жена? Пак чиста проба интерес проявяваш. Ами какво е - хубаво е, готино е. Сигурно искаш да попиташ и какъв е сексът. Чисто и просто - френска, пръсти, вибратор дори. Целувки, докосване... Разликата в секса между две жени, отколкото в този между мъж и жена, е повече на емоционално ниво.

Плюс това - преди да се "гмурнеш" в каквито и да били отношения, различни от тези със сегашния ти приятел, поговори с него и си изяснете ситуацията. Много прибързано действаш.

И все пак това е само съвет. Ти сама решаваш как да действаш и какво да правиш с живота си.

ozaryavashto slance

Брой мнения : 78
Join date : 05.09.2010

Върнете се в началото Go down

Re: Имам нужда от помощ, по повод жените!

Писане by ???? on Пет 20 Апр 2012 - 20:09

haaПоследната промяна е направена от Pride на Вто 8 Май 2012 - 16:05; мнението е било променяно общо 1 път

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Имам нужда от помощ, по повод жените!

Писане by ozaryavashto slance on Пет 20 Апр 2012 - 20:47

"Искам я като човек, който да бъде до мен. Мисля, че ще ни е наистина много хубаво заедно. Предложих й, ако се "напаснем" като хора и характери, да живее при мен, тоест - заедно." - като че ли си се "докоснала" до тази жена в чисто човешки аспект (ти сама го каза - "аз се влюбих в самия човек - КАТО ЧОВЕК"). Може би си припознала качества в характера й, близки до твоите, разсъждения, хобита, занимания като твоите. И това те е привлякло. А ако момичето е и симпатично, то тогава това идва в +. Може би я желаеш просто като приятелка, като доверен човек, на който можеш да споделиш, да се опреш на рамото й, да си обсъждате някакви неща. Не знам наистина откъде е дошло това твое сексуално желание към въпросната жена (ако изобщо е такова, или, пак ще се потретя, е просто любопитство). Може би ви свързва нещо духовно, но дали наистина е "изпепеляващата ти любов"? Помисли отново.

ОК, представи си, че заживееш с тази жена. За да живееш с някого, мило момиче, трябва да си сигурен в чувствата си, да виждате свое БЪДЕЩЕ заедно! Въобще тази жена какво изпитва всъщност - не само към теб, а и към другите момичета? Вижда ли ги като апетитни, изобщо каква е нейната фигура в тази история? Досега харесвала ли е друго момиче, каква е сексуалната й ориентация, "вижда" ли се ТЯ с жена (не само в леглото, а в живота)? Сексът е едно, личностните отношения - друго. Плюс това - ако заживеете заедно и в даден момент ти или тя реши, че не иска повече да бъде с теб? Ако една от вас стигне до извода, че "май с мъже е по-добре"? Какво ще направиш? Ще рискуваш ли да си развалиш отношенията? Когато поне една от вас се изнесе? Това са сериозни отношения и сериозна крачка, за която много добре трябва да си помислиш. Като че ли всичко е само "в твоята глава". А тя съгласна ли е с тези твои "планове"?

Относно секса - там всичко е първично. Правиш това, което ти доставя удоволствие. Опитваш се да доставяш удоволствие и на отсрещната страна. Знам, в началото е странно да си до женско тяло. И точно защото ти е странно, затова мисля, че нямаш нищо общо с лесбийството. С всеки твой пост си затвърждавам мнението. Почти съм сигурна, че ако си легнеш с някоя, ще ти мине интересът и пак ще се върнеш при познатото - мъжете. А на кой му е интересно познатото? Всеки иска да открие НЕпознатото! И точно затова има най-голям интерес към него.

Притесняваш се, че няма да си много отпусната. Ако една жена вътрешно в себе си е убедена, че иска да прави секс с тази, която харесва, то тя се оставя в ръцете й. Ако все пак се стигне до това - целувай я, направи й френска, играй си с език долу, позволи и тя да го направи! Не знам дали сте по тези неща, но може и вибратор да си вземете. Играй си с пръсти, вземете си играчки от секс шоповете, ако сте на такава вълна.

Вземи изгледай едно порно с жени и ще видиш за какво иде реч!

ozaryavashto slance

Брой мнения : 78
Join date : 05.09.2010

Върнете се в началото Go down

Re: Имам нужда от помощ, по повод жените!

Писане by obla4e on Пет 20 Апр 2012 - 21:24

Не мога да разбера... как изобщо е възможно да се поставят такива неща като сексуалността и сензитивността на човек в рамки.. ама видите ли.. щом тя до 18-тата си година не била осъзнала че е лесбийка и край.. теглим й чертата..и едва ли не само тия дето в детскояслена възраст са познали че искат да са със собствения пол само за тях е позволено..
"Сексуалността приема различен уклон през тодините"... не според мен, а според Кинси... вземете че прочетете малко..... Neutral
аа и другото.. момичето има нужда от помощ а не да й казвате каква е.. тя сама ще го разбере Cool


Последната промяна е направена от obla4e на Пет 20 Апр 2012 - 21:51; мнението е било променяно общо 1 път
avatar
obla4e

Брой мнения : 230
Join date : 12.04.2011
Възраст : 47
Местожителство : Pleven

Върнете се в началото Go down

Re: Имам нужда от помощ, по повод жените!

Писане by djidjo79 on Пет 20 Апр 2012 - 21:33

ozaryavashto slance написа:[i]

Вземи изгледай едно порно с жени и ще видиш за какво иде реч!

И за какво иде реч като цяло в порното? Има си специални тематични филми, от там по-може да види момичето за какво точно иде реч. Порното със жени си е грозна картина!
avatar
djidjo79

Брой мнения : 50
Join date : 13.04.2012
Местожителство : Athens/Sliven

Върнете се в началото Go down

Re: Имам нужда от помощ, по повод жените!

Писане by БлатнаФея on Пет 20 Апр 2012 - 22:08

Бях решила да не пиша тук, но просто не мога да се стърпя.
Озаряващо слънце, така и не разбрах според теб човек как осъзнава сексуалната си ориентация - от тригодишна възраст се заглежда по лапетата в яслата, а на 14 вече прекъсва всякакви контакти с момчета и заживява на някакъв амазонски остров? Съвсем в реда на нещата си е да не знаеш, че си лесбийка... докато не го разбереш. В началото и аз бях така. Винаги съм била отворена към такива неща, но не бях допускала мисълта, че може да си падам по момичета, докато не си харесах едно момиче. А и много други жени излизат с мъже даже в продължение на години, понякога се и омъжват и изведнъж осъзнават, че ги привличат жени. А както знаеш, за да те привличат жени, не е нужно да не те привличат мъже. Сексуалната ориентация идва във всякакви форми, размери, цветове и т.н.
А към девойката - бъди търпелива. В момента сигурно си пълна с въпроси, аз също. За повече от четири години не успявам да си отговоря на всички въпроси и да си изясна всичко, което ме вълнува. Не очаквай, че като с някаква магическа пръчка всичко ще се подреди. "Днес съм хетеро, утре съм лесбийка" - няма такъв филм, ще минеш през различни периоди, ще се влюбиш още няколко пъти може би. Не е задължително да си слагаш етикет. Може би тя е Жената и никоя друга не би предизвикала в теб такива чувства. А може и просто да е жената и след нея да има още много. Това само времето ще покаже.
За секса не знам какво да ти кажа. Уверявам те, че си по-наясно с това от мен Мога единствено да ти споделя моите мисли и чувства по въпроса. Когато обичаш някого, знаеш, че ще е фантастично когато/ако/както и да се случи. В моята глава секс=любов и любов=секс, затова си мисля, че желанието ти да спиш с някого би трябвало да е продиктувано от любовта ти към този човек. Нооо... това си е само мое мнение, ти си решаваш. Успех.
avatar
БлатнаФея

Брой мнения : 580
Join date : 13.03.2011

Върнете се в началото Go down

Re: Имам нужда от помощ, по повод жените!

Писане by Гост on Пет 20 Апр 2012 - 22:54

Pride написа:Как една жена , може да достави на друга също толкова голямо удоволствие, колкото един мъж..
В грешка си. Сериозна. Никой мъж не може това, което може и най - неопитната жена.
Сексът с мъж и с жена са две различни измерения.

Възможно ли е да имаме интимна вързка и в същото време едно много силно приятелство?
Това е много добър въпрос! И отговорът му за всяка двойка е различен. Факт, едно от нещата, които правят спойката между две жени толкова силна, най - често е базата на едно силно приятелство, онова взаимно разбиране и усещане, за което дори не са нужни думи...въпреки че постоянно имаш какво да си кажеш с този човек. Въпреки това ми се струва, че когато приятелството премине в привличане, е доста трудно да съхраниш онази степен на приятелско общуване и разбиране. Защото за него е нужна неутралност и спокойствие, които трудно се получават с онзи точно, който ти пали кръвта...
Какво е усещането да си в леглото с жена.. и доколко може да достави удоволствие?
Каквото и да ти опиша, няма да разбереш, без да си го опитала, нали знаеш. Ако те интересува чисто техническата част от познавателна гледна точка /как става тая работа, аджеба/ - има предостатъчно материали по въпроса в интернет.
На въпроса ти, физиологически възможно ли е? - възможно е. Достатъчно ли е? - повече от съвсем Very Happy
И въпросът, който не зададе, но сигурно си мислила, нужни ли са специални средства и пособия, подръчни сечива и инструменти на труда?..- никак не! Те са за гъдел. И също за да успокояват представителите на мъжкия пол, потребители на порноиндустрията, че женската част от човечеството не може да се справи без техните анатомични атрибути - в естествен или в макетен вид Very Happy Very Happy Very Happy
Не се фиксирай по въпроса толкова. Когато пеперудките са налице и от двете страни, нещата стават от самосебе си. Smile Образно казано, а практически погледнато, първата колко я изтормозих, докато се науча, тя си знае...но след това недоволни не знам да е имало:Д

Гост
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Имам нужда от помощ, по повод жените!

Писане by ???? on Пет 20 Апр 2012 - 23:05

нежни..


Последната промяна е направена от Pride на Вто 8 Май 2012 - 16:21; мнението е било променяно общо 1 път

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Имам нужда от помощ, по повод жените!

Писане by ???? on Пет 20 Апр 2012 - 23:10

и мнения..


Последната промяна е направена от Pride на Вто 8 Май 2012 - 16:06; мнението е било променяно общо 1 път

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Имам нужда от помощ, по повод жените!

Писане by djidjo79 on Пет 20 Апр 2012 - 23:19

Pride написа:Нещата аз си ги мисля, че между две жени са много по-романтични, чувствени и нежни..

Такива са, определено!
avatar
djidjo79

Брой мнения : 50
Join date : 13.04.2012
Местожителство : Athens/Sliven

Върнете се в началото Go down

Re: Имам нужда от помощ, по повод жените!

Писане by Гост on Пет 20 Апр 2012 - 23:20

Pride написа:Нещата аз си ги мисля, че между две жени са много по-романтични, чувствени и нежни..
Very Happy Последните три определения ме сетиха за нещо много смешно! Преди да започна сексуалния си живот /който така или иначе не започна в тийнейджъркските години/ направих голяяяяяяямата грешка да споделя с човек, който не беше адекватен за тази тематика. Както и да е, човекът рече да се изкаже по същия въпрос и изказването беше следното "Ми, то...те, жените не правят секс. Те само се...разнежват...".
Леле, колко съм се хилила на това, не е истина:Д
Да, една от грешките, които е добре да не се допускат - само защото същестото има по- деликатно от мъжкото телосложение /евентуално/, не се впускай да правиш артистично естетизиране вместо секс... Very Happy


Последната промяна е направена от Markizata на Пет 20 Апр 2012 - 23:22; мнението е било променяно общо 1 път

Гост
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Имам нужда от помощ, по повод жените!

Писане by ???? on Пет 20 Апр 2012 - 23:20

..........


Последната промяна е направена от Pride на Съб 21 Апр 2012 - 11:29; мнението е било променяно общо 1 път

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Имам нужда от помощ, по повод жените!

Писане by ozaryavashto slance on Пет 20 Апр 2012 - 23:26

Това е много хубаво, но как реагира тя, когато го видя?

ozaryavashto slance

Брой мнения : 78
Join date : 05.09.2010

Върнете се в началото Go down

Re: Имам нужда от помощ, по повод жените!

Писане by ???? on Пет 20 Апр 2012 - 23:34

но..


Последната промяна е направена от Pride на Вто 8 Май 2012 - 16:08; мнението е било променяно общо 1 път

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Имам нужда от помощ, по повод жените!

Писане by ozaryavashto slance on Пет 20 Апр 2012 - 23:51

Да се случи с теб или просто да й се случи с жена?
Впрочем, на колко години е тя?

ozaryavashto slance

Брой мнения : 78
Join date : 05.09.2010

Върнете се в началото Go down

Re: Имам нужда от помощ, по повод жените!

Писане by ???? on Пет 20 Апр 2012 - 23:54

dlllnkjdls


Последната промяна е направена от Pride на Вто 8 Май 2012 - 16:09; мнението е било променяно общо 1 път

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Имам нужда от помощ, по повод жените!

Писане by ozaryavashto slance on Съб 21 Апр 2012 - 0:00

Надявам се всичко между вас да потръгне и обстоятелствата да се развият добре. Тя като каква се самоопределя - хетеро-, би- или хомосексуална? Харесвала ли е преди жена?

ozaryavashto slance

Брой мнения : 78
Join date : 05.09.2010

Върнете се в началото Go down

Re: Имам нужда от помощ, по повод жените!

Писане by ???? on Съб 21 Апр 2012 - 0:11

Всъщност


Последната промяна е направена от Pride на Вто 8 Май 2012 - 16:10; мнението е било променяно общо 1 път

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Имам нужда от помощ, по повод жените!

Писане by ozaryavashto slance on Съб 21 Апр 2012 - 0:24

"Малко след това започнахме да си говорим, да обсъждаме, да се замисляме и т.н., и нейният интерес започна явно доста да се обажда" - аз смятам, че ако наистина трябва да си говорим за хлътване и харесване (за влюбване, във вашия случай, не може да се говори), те по принцип трябва да се появят още в началото. Какви са тези разговори, обсъждания (?), замисляния... Ако двама души се харесват и очевидно искат да имат нещо помежду си, не сядат и не си приказват кое, как, а пък защо, и къде. Малко изкуствено и "нагласено" ми се вижда всичко това. Съжалявам, но това е моето мнение. И тази жена не ми изглежда хомосексуална. Или поне по начина, по който го пишеш... В крайна сметка тя е нямала връзка с жена до този момент и не е харесвала друга! За първи път нещо, което е написала жена, й е въздействало по този начин - ами и на мен ми въздейства! Е, и? Аз пък нито те познавам, нито пък знам коя си. И да, хареса ми просто защото е малко...как да ти кажа...възбуждащо! Не мисля, че трябва да си правиш някакви генерални изводи от всичко, което ти казва. А и ти замисляла ли си се, че може просто да търси разнообразие? Доскучали са й мъжете и, хоп, вижда, че ти явно имаш интерес към нея...

ozaryavashto slance

Брой мнения : 78
Join date : 05.09.2010

Върнете се в началото Go down

Re: Имам нужда от помощ, по повод жените!

Писане by haoma on Съб 21 Апр 2012 - 0:55

Сексуалния ми живот започна след едно мое изтъпление в стил "пашата обича смелите", споделих пред всичките си съученици, че съм лесбийка и точно една седмица по-късно вече знаеше целия випуск и половината учители с директорката на чело /големи филми се разиграха в следствие на това/. Та след целия този цирк, една девойка ми заявява, че била много заинтригувана от факта и искала да опита какво е да си с жена. Лошото беше, че и аз хал-хабер си нямах, но не можех да си призная и същевременно много исках да се случи. Сексът беше ... истинска борба за оцеляване на моето достойнство. Very Happy
Моя първи път не е от най-романтичните /не съжалявам, за което/, въпросната девойка се превърна в ученическата ми любов и така да се каже доста пъти се реванширах.
Просто не бързай, нищо което искаш да ти се случи, няма да те пропусне, дори и да се забави. Не блокирай съзнанието си с клишета и бъди честна, първо със себе си, после и с всички останали.
avatar
haoma

Брой мнения : 21
Join date : 24.03.2012
Възраст : 34
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Имам нужда от помощ, по повод жените!

Писане by obla4e on Съб 21 Апр 2012 - 9:26

haoma написа:
Просто не бързай, нищо което искаш да ти се случи, няма да те пропусне, дори и да се забави. Не блокирай съзнанието си с клишета и бъди честна, първо със себе си, после и с всички останали.

Подкрепям горното. Бъд себе си! ииии ще ти дам един съвет ..... "не слушай никакви съвети"
моят сексуален опит първи.. също бе след тийнеджърска възраст и от тогава насам натрупах доста... възраст де Smile а и опит
нещата са много индивидуални..
все пак ако искаш пиши на лична Neutral
мога да кажа тва онова... от своя филм....
avatar
obla4e

Брой мнения : 230
Join date : 12.04.2011
Възраст : 47
Местожителство : Pleven

Върнете се в началото Go down

Re: Имам нужда от помощ, по повод жените!

Писане by BettyBlu on Пон 23 Апр 2012 - 19:51

Pride написа:Поглеждала съм темата " порно ", но аз мисля, че е малко гадна работа. Не е истинско, не е чувствено, не е чисто, а просто хей така-животинско.. Нещата аз си ги мисля, че между две жени са много по-романтични, чувствени и нежни..

Неправилно! Smile
Не темата "порно" е трябвало да отваряш, а "Lesbian Interest", където те очакват много мнения
за тематични, тоест на лес-тематика филми.
Та като позагледаш някой от тези филми, ще видиш, че доста преди леглото се случват
красиви и съвсем неживотински неща между две жени.
Изобщо няма "гадни работи" Very Happy Само "пеперуди в стомаха"...
Аз лично ти препоръчвам филма "An unexpected love", един от любимите ми!
Намери си го, отдели си време на спокойствие само за теб и го изгледай!
Друг също много качествен за мен е "Loving Annabelle".
avatar
BettyBlu

Брой мнения : 203
Join date : 29.08.2011

Върнете се в началото Go down

Re: Имам нужда от помощ, по повод жените!

Писане by Marinki on Вто 24 Апр 2012 - 12:19

Много харесвам как се случват нещата в Elena Undone, там ще видиш пример за свръхсилното емоционално напрежение между жени, които тепърва се опознават, за което се споменава по-нагоре в темата.
Внимавай обаче с Lesbian interest киното, защото две познати на по 35-40 години вече смело се разведоха с по две деца - изгледаха всичко, въображението им се отвори, любопитството се превърна в неистово желание. Помисли си, преди да скочиш на дълбокото.
Някъде някой спомена, че само сексът бил различен в отношенията жени-мъже, жени-мъже. Позволявам си в никакъв случай да не се съглася. Всичко е по-лесно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Smile Надали някоя жена ще седне да реже ноктите на краката си, докато ти в същото време се храниш, или пък ще почне да шлюпи семки на най-интересния момент от книгата ти. С жените нещата са силно споделени, няма разпределяне на роли - ти ще готвиш, чистиш, переш и простираш, аз пък ще сменям крушките, ще поправям хладилника, когато се развали и ще тупам покривката. Говоря от собствен опит, разбира се.
Между другото, имам крайно отвратителни ЗА МЕН жени, които са нечистоплътни грубиянки с черно под ноктите и се ч----т много по- брутално от мъжете. Но надали ти ще се натъкнеш точно на това, нали едва сега започваш Smile
Аз ти казвам: скачай Smile Никой няма да умре, даже вероятно ще бъде много хубаво Smile Щом си погледанала настрани от връзката, която имаш в момента, значи нещо непременно липсва. Човек никога не трябва да се задоволява с по-малко, а именно обратното: трябва да иска все повече и повече и никога да не спира, докато не намери партньор (в случай, че не си е самодостатъчен, разбира се), с който вече заедно да продължат да искат, да търсят и да се развиват Smile
Щом си вече тук и питаш, значи усещаш, че мислите ти не са много-много в "правилната посока". Аз тази "правилна посока" я оставих на баба си. Не казвам, че беше лесно, даже напротив. Пробвах се да се излъжа, даже почти успях и години наред ми шлюпеха семки на най-хубавата част от книгата. В един момент просто станах и скочих. И паднах в памук Wink
avatar
Marinki

Брой мнения : 206
Join date : 28.10.2011
Възраст : 36

Върнете се в началото Go down

Re: Имам нужда от помощ, по повод жените!

Писане by Магдал3на on Съб 28 Апр 2012 - 16:38

Съгласна съм с obla4e и Marinki Smile Давай смело напред ! Ще загубиш само,ако се откажеш! От всичко написано от теб,което прочетох разбрах,че момичето има интерес към теб и нещата рано или късно ще се случат ...всичко е въпрос на време .. Успех ! Smile
avatar
Магдал3на

Брой мнения : 12
Join date : 28.04.2012
Местожителство : Плевен

Върнете се в началото Go down

Re: Имам нужда от помощ, по повод жените!

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите