Две хлапета са осиновени от известна лесбийска двойка у нас - О, УЖАС!

Go down

Две хлапета са осиновени от известна лесбийска двойка у нас - О, УЖАС!

Писане by Гост on Нед 11 Дек 2011 - 18:59

"Хиляди нормални български семейства се сблъскват с кошмара да си осиновят дете. Цяла стена от бюрократични прегради спъва бездетните двойки да вземат в дома си изоставено хлапе. Понякога процедурата се бави по 5 – 6 години, а доста често кандидатите са отхвърляни с различни абсурдни мотиви и никога не получават желания наследник, обобщават статистиката от „Уикенд“.

Такива проблеми обаче не същестуват за актрисата Снежина Петрова, разбрахме от РАЗКРИТИЯ.КОМ, която очевидно е най-предпочитаната осиновтелка в България. Въпреки че, ако се заинати, за закрила на детето би могла да открие доста смущаващи нередности, като например пикантния факт, че всъщност Снежина отглежда детето си със свой гей партньор – режисьорката Десислава Шпатова."


Цялата статия:ТУК!


Фактите, начина по който са представени и коментарите по тях ме карат да се замисля: Дали тази светлина в тунела е приближаващият му край или приближаващият насрещен влак?

И знаете ли още какво си мисля...предвид тази статия и коментарите към нея...предвид всички тук късащи ризи и сутиени от срам и страдание от жестоката Голгота на хомосексуализъма...
Мисля си, че когато има желание, има и начин.
Мисля си също, че който иска и на който му стиска, живее така, както му приляга. И извоюва за себе си и за семейството си мястото, което му се полага. И за това няма нужда от позволението на ББ, Патриарха Максим, селския владиката и на стрина си лелинчо й.
За останалите винаги има в изобилие оправдания. И повод за оплакване.
Мисля си, най - сетне, че ако някой някога защити реформа в българското законодателство в насока легализиране на хомосексуалния начин на живот и възможност за съвместно осиновяване, това ще бъдат само и единствено хетеросексуалните.
Хомосексуалните, в това време, ще са много ангажирани да се срамуват, а други, които са си направили ПРа като лица на ония, срамуващите се, на свой ред ще хванат по някой себеподобен от противоположния пол, за да се разпишат и те в правия път - както се водят някои известни лица от добре забравеното близко минало у нас.

Гост
Гост


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите