Най- дългата ви връзка

Страница 2 от 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Re: Най- дългата ви връзка

Писане by obla4e on Вто 3 Май 2011 - 21:10

хей mimok, май не си хлапе....
ммм хареса ми това изказване.... Wink
споделям...
avatar
obla4e

Брой мнения : 232
Join date : 12.04.2011
Възраст : 47
Местожителство : Pleven

Върнете се в началото Go down

Re: Най- дългата ви връзка

Писане by mimok on Вто 3 Май 2011 - 21:46

Не съм хлапе, доста годинки ги търкулнах и времето да гътна 30 - те наближава.
Направо отчайващо, но какво да се прави живота си върви напред и затова е важното да се радваме на емоциите и превратостите на съдбата ни, които тя ни предоставя да опитаме и да натрупаме опит и най - вече да извлечем поука от собствените си грешки .
avatar
mimok

Брой мнения : 265
Join date : 27.04.2011

Върнете се в началото Go down

Re: Най- дългата ви връзка

Писане by obla4e on Вто 3 Май 2011 - 22:07

ха ха... на фона на всички пишещи тук, аз съм направо за пенсия
ама ко да прайш...
лошото е че си останах само с поуките...
грешки мнооого... ама всяка следваща е различна от предните
трудно намирам общ език с "младежите"
avatar
obla4e

Брой мнения : 232
Join date : 12.04.2011
Възраст : 47
Местожителство : Pleven

Върнете се в началото Go down

Re: Най- дългата ви връзка

Писане by mimok on Сря 4 Май 2011 - 6:25

Smile извинявай за късния отговор, но се кучето ражда и отичам напред и назад и със сигурност ще продължи най - много 24 часа. И така към obla4e , че наистина е трудно да се разбираш с младещите, защото не са патили толкова, за да имат опит и да си вадят поука..
Доколкото знам всеки би трябвало да се справя сам с проблемите си и според мен всичко се дължи на лоша комуникация между двете страни, но на всеки проблем винаги има решение стига да имаш желание да го откриеш. Wink
Ще се радвам, ако споделиш с мен някой твой впечатления с мен.
Така, ме според ти е още рано за пенсия
avatar
mimok

Брой мнения : 265
Join date : 27.04.2011

Върнете се в началото Go down

Re: Най- дългата ви връзка

Писане by obla4e on Сря 4 Май 2011 - 10:15

Хах! По-скоро е ранен ако се има предвид часа на постването.
Колко рожбички има кучето??? /това извън темата/...
а сега по въпроса, щото всъщност не отговорих : моите връзки са малко на брой и са продължавали по 1.5-2 години /толкова могат да ме изтърпят Wink / и като правило аз съм "зарязаната" - съответно и страдаща... но с годините разбрах че това се дължи /И/ на моята болезнена чувствителност, която преекспонира нещата.
""Първо ще ти кажа една истина на свой гръб я изпитах с времето и някой рани не зарасват добре и си остава белег - т.е. спомен за даден човек направил ни някакво впечатление.""
Това мнение споделям напълно, както и 90 % от написаното от mimok.
Мен лично много ме беляза последната ми връзка, която беше и най-дълга и макар и от разстояние, смея да твърдя много наситена... изпъстрена с всички цветове. Давам си сметка, че въпреки тези белези, връзката неможеше да бъде избегната.... това е нещо дето те "тика" както му викат... и колкото и да виждаш разумните обяснения има и нещо неразумно - незнам..може би то се нарича любов, страст или слепота или незнам си как....
но смея да твърдя, че връзките с жени са по-принцип много емоционално наситени, което ги прави и запомнящи се.
А и както се казва във филма, който превеждах : "Когато обичаш, приготви се за разочарования". Животът е сложен и многолик и непредвидим... което всъщност го прави и интересен.
Дългите връзки наистина "бележат", а и съм убедена че не само мен... аз също оставям следи в другия инсайт.
Моето мнение и наблюдение по отношение на дългите връзки е, че по-скоро биха се получи между "подобни" индивиди отколкото между различни..
щото остай таа работа че противоположностите се привличали... привличат се да, ама докато се сбълскат и следва гръм и трясък.
Имам опит от една дълга връзка макйр не и любовна, но 20 годишна и твърде близка, та мога да кажа че "общите неща" поддържат една връзка.
Толкова от мен, че се увлякох, а по принцип не пиша по форуми
avatar
obla4e

Брой мнения : 232
Join date : 12.04.2011
Възраст : 47
Местожителство : Pleven

Върнете се в началото Go down

Re: Най- дългата ви връзка

Писане by mimok on Сря 4 Май 2011 - 12:25

Здравей, obla4e Neutral капнала съм от 1 през ноща досега раждаше /извини ме, че сме малко извън темата, но е хубаво да споделиш един приятен момент с някого/.
Родиха се две само - едното беше по едро от другото, второ според мен беше недоносено и не знам дали ще има още кученца я наглеждам отвреме навреме. Второ умря и ветеринара беше прав според мен, то ни можеше да бозае, нито да преглъща.
По едно време го сложих да се захрани малко с млякото от майката и да се извърти може би от болката го затисна и захапа мен. Не ме страх и с кучета се занимавам от много години. Не едно ме е хапало, като малка и сега, така че страх нямам.
Smile Винаги намирам начин да се справям със всякаква ситуация, живота ме е научил да мога някой неща и да разчитам най - вече на себе си и на свойте обещания.
Радвам се, че сподели някой твой впечатления с мен, защото така се добива по - ясна картинка за нещата.
Освен любов и разбиране, уважение трябва да има и общи интереси и желание най - вече, нагласа към музика, книги и т.н. / да не изреждам иначе списъка става прекалено дълъг/.
Казано с други думи : "Всички сме различни и затова Ние правим светът шарен и неотразим по свой особен начин и караме другите да се изпитват същото". Освен любов и страст има и нещо друго, но хора го пропускат непрекъснато и вероятно само аз го забелязах - то е разковничето на моята тайна.
Когато се сблъскват две противоположности и те винаги зареждат с една неотразима енергия едната и дрегата страна, така че трудно се стига до гръм и трясък.
Казвам една моя истина, в мойте връзки трябваше аз да диктувам и управлявам нещата, тъй като съм борбена натура и едва ли си прекланям лесно глава, относно някой истински доводи касаещи някой проблем.
Нашата поговорка : " Преклони глава, сабя не я сече" много пъти правех неща наобратно въпреки последствията.
Никога не ме е вълнувал лесния начин на живот, винаги тръгвах по - трудната пътека и съм намирала удовлетворение с постигането на цели трудни за другите, но не и за мен.
Smile Smile Wink
avatar
mimok

Брой мнения : 265
Join date : 27.04.2011

Върнете се в началото Go down

Re: Най- дългата ви връзка

Писане by obla4e on Сря 4 Май 2011 - 14:12

Няма лошо човек да живее така както го разбира и да се бори. Аз пък съм точно обратното, но не искам да навлизам в подробности за моите депресии и страхове. Иначе относно различията съм твърда- не става..не се получава.. кара се донякъде и връзката се губи или както аз обичам да казвам "връзките са за това за да се развързват"
Особено ако имаш насреща си нетолерантен човек и тежък характер. Може би аз на такива съм попадала..а може би не съм си научила уроците ... затова такива ми се падат.
Иначе и аз ходя по трънливи пътеки..но то е защото съм достатъчно луда и своебразно шантава bounce
avatar
obla4e

Брой мнения : 232
Join date : 12.04.2011
Възраст : 47
Местожителство : Pleven

Върнете се в началото Go down

Re: Най- дългата ви връзка

Писане by mimok on Сря 4 Май 2011 - 14:47

Smile По - точно си падаш по нетолерантни и хора с тежък и труден характер /двулични - вечно се развояват и никога не се знае в коя посока ще поемат/, не става на въпрос да го промениш него, а самия му свят около него - това не винаги излиза разбрано правилно от другата страна и затова почват различията.
study Имаш доста на наскваш за пропуските - сама трябва да ги откриеш и попълнеш.
Защото аз си ги попълних наскоро след, като приключих с последната си връзка и това не означава, че трябва да се откажа и да се седя сама
Трябваше ми доста време да направя една равносметка, колкото ѝ да е противна и сложна си разбрах грешните и пропуска - повече свобода на отсрещната страна и компромис с уважение и разбиране не само аз да давам и тя също, иначе е безсмислено да се гради и както "Ти казваш с времето се разпадат".
Защото при мойте връзки от моя гледна точка, като страничен наблюдател се оказва, че аз запълвам всичко , а другата се чувства несъвършенна край мен и затова аз съм тази, която слага края на връзката /защото не искам да мъча другата страна и тя страда и да се раздвоява с времето и така повече боли, отколкото изведнъж по - малко боли и по - малко напрежение и нерви се пестят/.
Баща ми не е бил цвете много в по - късните години, но млади е бил това, което съм аз действителност и на моменти усещам как майка ми се дразни, че съм му одрла здраво кожата му /в повечето черти на характера му , като личност съм му ги взела от него и добавих някой неща с които не са присъщи за него- лично мой са и малко от на майка ми, т.е. нейният инат - странна птица се получава от тоя сорт/.
Smile Smile Smile
Всеки има страх, но е по - добре да се изправим срещу страхът си в момента, а не после да се страхуваш цял живот и да си с комплекси и депресии и страхове да те изоставят.
Смело напред, докато живота е все още пред нас- bounce bounce bounce
avatar
mimok

Брой мнения : 265
Join date : 27.04.2011

Върнете се в началото Go down

Re: Най- дългата ви връзка

Писане by obla4e on Сря 4 Май 2011 - 16:44

той живота си мина... моя
а няма път напред ни на никъде
avatar
obla4e

Брой мнения : 232
Join date : 12.04.2011
Възраст : 47
Местожителство : Pleven

Върнете се в началото Go down

Re: Най- дългата ви връзка

Писане by mimok on Сря 4 Май 2011 - 18:04

А аз какво да кажа, като наближавам 30-те . Това ли според теб? Не мисля все още да се радвам на живота Smile . Така, че ако нямаш стимул ще ти го дам и то в големи дози.
Една поука от мен, защото аз я научих от дядо ми и той ми казваше следното: "В живота успяват не най - умните, не най - талантливите, не най - богатите, а най - упоритите". Wink
Така, че ако я карам като теб сега и да се откажа от всичко. То тогава за какво съм на този свят?????
Да живея трябва да има нещо да ме кара да живея и коя е тази мисъл????

Затова карам по - ведро и спокойно.
avatar
mimok

Брой мнения : 265
Join date : 27.04.2011

Върнете се в началото Go down

Re: Най- дългата ви връзка

Писане by obla4e on Сря 4 Май 2011 - 18:27

mimok написа:Една поука от мен, защото аз я научих от дядо ми и той ми казваше следното: "В живота успяват не най - умните, не най - талантливите, не най - богатите, а най - упоритите". Wink
Мъдър дядо, както впрочем и моята баба ама тя казвяше друго :"Свят голям- хора разни"
Значи не всеки е упорит като теб..
И..вярвай ми след 10 години друго ще мислиш....
едно се мисли на 20, друго на 30, а за по нататък не искам да споменавам silent
Тук темата беше за връзките и тяхната дължина..опс..продължителност..та малко я размихме..
иначе ме кефи да си "споря" с теб
от трайно твърдоглавите екзепляри си bounce
avatar
obla4e

Брой мнения : 232
Join date : 12.04.2011
Възраст : 47
Местожителство : Pleven

Върнете се в началото Go down

Re: Най- дългата ви връзка

Писане by mimok on Сря 4 Май 2011 - 19:02

Винаги преди бях на този акъл и винаги ще си бъда, та така споко Smile Smile
Нямам нищо напротив, насреща съм за всеки твой коментарWink поне сме на едно мнение и двете сме си патили по една или друга причина.
Така, че от безкрайно твърдоглавите екземпляри и при това вечни bounce bounce
Такава бях преди и сега съм същата огън и щупел - майка ми вечно ми звъни как си и какво правиш, защото знае ме не стоя и не мирувам на едно място, където е огъня и там е пожар след себе си.
Живея отделно от нея и много, много не се засичаме, тя работи в София като "болногледачка" в едно семейство 24 часа. През отпуската идва при мен, но рядко и ходи отвреме на време при баща ми /втория - доведен, първия е биологичния и той почина заради проблеми с здравето/.
Може да ме питаш относно връзките какви са били и как се развили с времето и при какви обстоятелства са свършили зле или добре.
Оставям те ти да ми зададеш въпроси, защото тръгна ли да пиша ще взема да напиша цял роман.
avatar
mimok

Брой мнения : 265
Join date : 27.04.2011

Върнете се в началото Go down

Re: Най- дългата ви връзка

Писане by Develope on Пет 3 Юни 2011 - 11:25

Най-дългата ми връзка с мъж - 5 год., с жена....уффф.....6 месеца... Rolling Eyes
avatar
Develope

Брой мнения : 36
Join date : 26.06.2010
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Най- дългата ви връзка

Писане by mimok on Пет 3 Юни 2011 - 14:35

Develope :
Защо с жена беше толкова кратка, а с мъж толкова дълга ......

При мен последната беше 7 години, но си беше абсолютен ад и сега се караме двете с адвокатите си.
Ще имаме свиждане на 23 Юни и нещата ще тръгнат на зле и достатъчно добре я познавам.
Отнася се за един имот и доста апетитно парче е за нейната лакомия и дано след това повече не я видя, защото ми става трън в очите, като се сетя за времето пракарано заедно с нея. Противна ми е станала с времето, когато се разделихме и се просто ме отвращава мисълта за нея. Embarassed
avatar
mimok

Брой мнения : 265
Join date : 27.04.2011

Върнете се в началото Go down

Re: Най- дългата ви връзка

Писане by milenka-zai4eto on Чет 30 Юни 2011 - 14:32

Връзка с мъж 2години и половина, а с жена е сегашната ми заедно сме от две години и три месеца. Аз трудно допускам някой до себе си и затова са само тези двете връзки.
avatar
milenka-zai4eto

Брой мнения : 1
Join date : 17.08.2009
Възраст : 35
Местожителство : Burgas

Върнете се в началото Go down

Re: Най- дългата ви връзка

Писане by Re_start on Чет 30 Юни 2011 - 20:43

Малко повече от година и един месец. Свърши заради недоверие, нетърпение, грешки...
avatar
Re_start

Брой мнения : 255
Join date : 27.05.2011
Възраст : 26
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Най- дългата ви връзка

Писане by sonnyL on Нед 3 Юли 2011 - 12:41

8 години, не по -малко драматични от всички гореописани ... голяма , любов, не по-малки лъжи и подобаващ финал не мисля , че ще го повторя и ще се подложа на всичко това отново!
avatar
sonnyL

Брой мнения : 49
Join date : 12.12.2010
Местожителство : sofiq

Върнете се в началото Go down

Re: Най- дългата ви връзка

Писане by Punk/Rac_Pride on Чет 26 Яну 2012 - 4:15

Моята най-дълга връзка продължи 4 години. Според мен няма подходяща възраст за тези неща, те или се случват, или не. А за прекъсването, ами много неща могат да я прекъснат, в моя случай бяха проблеми с нейните родители и това че тя ги послуша.
avatar
Punk/Rac_Pride

Брой мнения : 34
Join date : 25.01.2012
Възраст : 36
Местожителство : Село несебър

Върнете се в началото Go down

Re: Най- дългата ви връзка

Писане by Hoops&Yoyo on Съб 11 Фев 2012 - 17:27

Най-дългата ми връзка трая малко повече от 3 години и то защото имах прекалеено голямо търпение. Всички останали бяха обречени на провал - не ги обичах. Насила хубост не става.
avatar
Hoops&Yoyo

Брой мнения : 134
Join date : 05.12.2011
Местожителство : Sofia

Върнете се в началото Go down

Re: Най- дългата ви връзка

Писане by Passion and Poison on Пет 19 Окт 2012 - 13:34

3 годишен ад.. без физически контакт Тя е хетеро, много ме обичаше (както и аз нея), харесваше ме, нямаше почти никакви забележки спрямо мен (било то характер или външност).. но я беше страх от това хората какво ще кажат, от това че не е правилно.. а аз твърде много я обичах, за да я карам на сила. Постоянен кръговрат - аз я молих да ме остави и да си продължи на пред, тя не искаше и само ме задържаше и така докато не и дойде акъла до преди известно време. И все пак имаше уникални емоции, адски красива е (мойта гордост ;д) и не съжалявам Smile
avatar
Passion and Poison

Брой мнения : 574
Join date : 04.10.2012
Възраст : 23
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Най- дългата ви връзка

Писане by radiohead on Пон 22 Окт 2012 - 19:14

Със сегашната ми приятелка сме вече година заедно, това е. Надявам се това да ми е най-дългата връзка, да няма друга.
avatar
radiohead

Брой мнения : 130
Join date : 14.08.2012
Възраст : 24

Върнете се в началото Go down

Re: Най- дългата ви връзка

Писане by ems on Пон 30 Мар 2015 - 8:34

Най - дългата ми връзка е тази в момента - 4 години и половина. love
avatar
ems

Брой мнения : 225
Join date : 08.11.2014
Възраст : 25
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Най- дългата ви връзка

Писане by aloneandlonely on Пон 30 Мар 2015 - 21:07

Нямала съм връзка.. колко тъжно
avatar
aloneandlonely

Брой мнения : 6
Join date : 24.02.2015
Местожителство : sofia

Върнете се в началото Go down

Re: Най- дългата ви връзка

Писане by Emp on Пон 30 Мар 2015 - 21:08

споко, и аз, животът е пред нас :wine:
avatar
Emp

Брой мнения : 99
Join date : 02.02.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Най- дългата ви връзка

Писане by mepu on Пон 11 Май 2015 - 0:05

Най-дългата ми връзка е 13 години, за съжаления в този момент се разпада :( Причината е страхът и от родителите и, макар да е на 35 години вече!

mepu

Брой мнения : 4
Join date : 10.05.2015
Възраст : 43

Върнете се в началото Go down

Re: Най- дългата ви връзка

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 2 от 3 Previous  1, 2, 3  Next

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите