Любовта е биохимия.

Go down

Любовта е биохимия.

Писане by Two plus Three plus on Вто 12 Май 2015 - 4:55

Виждала съм я не повече от два пъти. Чаках хлапаците да се отместят и вече усещах нервните си тикове, толкова много работа имам, а те се лигавят и надвикват, замислих се, май изпих повече сода, рецепторите ми са привикнали и вече ми е трудно да определям нужното количество. Усетих я, силуета и надвисна отгоре ми, не е обичайно да се появи някой пред мен, без да съм го видяла преди това, плъзнах погледа си по тялото и, не мога да откъсна очи от ирисите и, точно толкова тъмно кафяви, колкото обичам. Кожата и има хубав вид, жизнен, спирам очи върху врата и и унесено я слушам, не е минала повече от минута, но времето забави хода си. Открих я, малка издатина под кожата, надигана от преминаването на кръвта, винаги ми се е струвало изключително интимно да усетя нечий пулс, искам го върху кожата на устните ми, почти не разбирам, какво ми казва, но вече излязох от унеса, излушвам я и си мисля отново за други неща. Почти автоматично изпълнявам желанието и, а тя се бави, пита, харесало и е вниманието и вежливостта, не бърка нито веднъж официалното обръщение. Интелекта и ми се усмихва в ъгълчето на устните и. Казах и, че е красива, отвърна ми със същото.
Все още е на нашето ниво, не е сама, някой изрече името ми последвано от "Иди да дишаш." няма да чакам да ме молят. Чувствам се още по-напрегната, не съм гладна, ще го оставя за следващата почивка, но прилива към слабините ми е осезаем, надявам се да няма никой в съблекалнята за да мога да се отпусна. Какво щастие, всички работят, разкопчавам непохватно колана си и десет минути по-късно усещам контракцията на гладката мускулатура, потръпвам от вълната на оргазма, как ще издържа още осем часа, щом още началото започна странно.
Пак успя да се появи пред мен без да я забележа, сякаш изплува във въздуха, няма да крия, мислех си за нея предходните дни. Иска нещо си, предлагам и абсолютно същото, мислено си благодаря, че съм спала тази седмица, почти, колкото е необходимо, дори някак успях да се подстрижа и избръсна, вида ми е непривично спретнат. Отново всичко замря, секундите се откъсват от сърцето ми отчетливо. Водим объркан разговор, не е нахално да ме попита, кога съм родена, дали забеляза тремора, когато протегнах ръце, към нейните. Седи срещу мен, храни се бавно и разговаря с хората на масата, те бяха тук преди малко без нея. Вечерта е спокойна, още час и приключваме работа, все още я наблюдавам, изправи се за да се премести с гръб, към мен. Стана ми смешно, виждам я в цял ръст, с нищо открояваща се физика, беше особено очарователна докато държеше детенцето, което водеха, в скута си. Тази жена определено обича да е докосвана, бих и го дала.
Мъжът ми ме търси, сринал се е след, като в ръцете му е умрял пациент и близък приятел, да беше станал самият той ресторантьор, а не Господ. Няма да се прибера тази вечер.
avatar
Two plus Three plus

Брой мнения : 172
Join date : 15.03.2014
Възраст : 24

Върнете се в началото Go down

Re: Любовта е биохимия.

Писане by Sunshine123 on Вто 12 Май 2015 - 22:13

Страхотно е наистина. Хвърли ме в унес. Авторско ли е?
avatar
Sunshine123

Брой мнения : 269
Join date : 09.09.2014
Местожителство : Пловдив

Върнете се в началото Go down

Re: Любовта е биохимия.

Писане by Two plus Three plus on Сря 13 Май 2015 - 15:43

Да.
avatar
Two plus Three plus

Брой мнения : 172
Join date : 15.03.2014
Възраст : 24

Върнете се в началото Go down

Re: Любовта е биохимия.

Писане by Angua on Сря 13 Май 2015 - 16:27

Респект. Особено за края Wink
avatar
Angua

Брой мнения : 87
Join date : 09.10.2012
Възраст : 27
Местожителство : Sofia

Върнете се в началото Go down

Re: Любовта е биохимия.

Писане by caramelle on Сря 13 Май 2015 - 17:14

Красиво.
avatar
caramelle

Брой мнения : 178
Join date : 25.08.2014
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Любовта е биохимия.

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите