Нещо малко по-различно

Go down

Нещо малко по-различно

Писане by Annodam Ydal on Пон 2 Юни 2014 - 23:35

Дами и дами, предлагам на вашето внимание един нов проект на "Психодраматична работилница". Става въпрос за групи, които са с терапевтичен контекст, и чрез които се отваря едно защитено пространство за нещата, които ви вълнуват или просто искате да споделите. Много дълго се чудех как да предложа тази информация, защото , несъмнено, очаквах негативна реакция, но реших, че всеки има правото на избор. Искам да уточня, че далеч не става въпрос за групи с цел биене на ваксина и лечение от хомо, би или транссексуалност. Групата, която ще се сформира, ще е затворена и няма да има приходящи. Ако имате желание, можете да се обадите и да се информирате. А ето и официален анонс, стига съм обяснявала.
П.С. Самата аз обмислям дали да учавствам, така че съм, малко или много, във вашата позиция.

СЕДМИЧНА ГРУПА ЗА ХОРА С РАЗЛИЧНА СЕКСУАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ

Различната от общоприетото секуална ориентация е тема, за която си струва да се говори. Всеки човек има право да избира партньора си. Интимната любов с човек от същия пол създава усещането за различие и провокира въпроси, имащи отношение към всичко, което се случва в живота ни.

Тази група дава възможност в сигурна и приемаща среда да се говори за нещата, които искрено вълнуват емоционалния и психичния ни свят, да се коментират важни въпроси, свързани със сексуалността, да се споделя и обменя личен опит в присъствието на екип от професионалисти.

Това е пилотен проект, поради което се предвиждат 5 срещи с възможност за продължение при желание от участниците.


Начало: 10 юни 2014 г., 19.00 – 22.00 ч.
Такса: 20 лв. седмично
Участието в групата се договаря след предварително интервю.
За контакти: 0895 870 383 – Любомира Манчева
                     0888 77 23 97 – Елена Петкова

Забележка от администратор: Това е второ публикуване на съществуващ вече текст във форума. Трето публикуване на една и същи текст под различни заглавия ще доведе до ban на потребителското Ви име.
avatar
Annodam Ydal

Брой мнения : 25
Join date : 20.06.2011
Възраст : 29
Местожителство : Sofia

Върнете се в началото Go down

Re: Нещо малко по-различно

Писане by Maybelline on Вто 3 Юни 2014 - 20:40

Имам два въпроса и коментар. Въпрос едно. Колко обяви за терапевтични групи, психодраматични работилници (?!) и прочее измишльотини ще видим още?

Втори въпрос. Бихте ли ми казали за какво точно отиват тези 20 лв на седмица на човек? Наем на помещение ли се плаща? Кетъринг ли се поръчва? 20-те лева седмично какво покриват - 5 срещи седмично или 1 среща седмично?

"Всеки човек има право да избира партньора си." - Сериозно ли?
"Интимната любов с човек от същия пол създава усещането за различие..." - Ако някой се чувства особено различен заради това, че харесва същия пол, значи не приема себе си, значи най-вероятно се крие, значи надали ще се запише в група за лесбийки.
"Тази група дава възможност в сигурна и приемаща среда да се говори за нещата, които искрено вълнуват емоционалния и психичния ни свят" - за който няма приятелки, предполагам...?
"да се споделя и обменя личен опит в присъствието на екип от професионалисти." - професионалистите имат ли личен опит? Какво точно се предполага, че ще им споделят жените?

Не виждам защо някоя лесбийка би се нуждаела от "специална група", не разбирам хората, чиито основен проблем е сексуалната им ориентация и не съм привърженик на гълтането на пари в подобни занимания, освен ако парите не отиват за хомосексуалните - за прайдовете например, за материали и т.н.
avatar
Maybelline

Брой мнения : 360
Join date : 16.09.2013

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите