Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и даржащи се като хетеросехуални?

Страница 2 от 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Re: Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и даржащи се като хетеросехуални?

Писане by Aleksa on Вто 13 Май 2014 - 16:12

Веднага те светвам. Моите заключения,от старателни наблюдения,се свеждат до следните отличителни белези,както физически така и мимически: На една лесбийка и личи от километри по начина по който пуши цигарата си,как държи и отпива от чаша,тембъра който притежава,изобщо цялостно държане.Дори когато е в седнало положение не кръстосва крак,върху крак,независимо дали е с пола или панталон,е то е ясно не заема разкрач, който да хвърли светлина върху прелестите й,но все пак  Smile  И сега ще си кажете,да бе  голяма работа тва не може да определи дали една жена е лес или не,прави сте не може,но ако продължим изпитателно да изучаваме и прибавяме още отличителни белези,като къси нокти,не използването на грим,склонност към ползването на мъжки парфюми,и още куп неща. Аз лично подобни лесбийки ги разкривам бързо и подчертавам не говоря за буч лесбийките,там нещата са ясни,а за тези жени които според мен не са хетеросексуални или  бисексуални. Би-секс жените единствения начин по който мога да ги разпозная е загадъчния поглед,дори загадъчен не мисля,че е правилната дума,по скоро необикновен,за мен разбира се  Smile  Просто ги усещам,разбира се случвало се е и да сбъркам, но на фона на разконспирираните  би-секс процента е минимален. По думите ти Maybelline съдя,че си голяма късметлийка,обградена с красиви и женствени нежни създания...Жалко аз май нямам този късмет Smile
avatar
Aleksa

Брой мнения : 73
Join date : 25.02.2013

Върнете се в началото Go down

Re: Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и даржащи се като хетеросехуални?

Писане by lira on Вто 13 Май 2014 - 16:21

Aleksa, много интересно ми стана, ти как точно проверяваш дали предположението ти за дадена жена е вярно или не. А може би наблюдаваш тези, за които ти е известно, че са нехетеро/би сексуални и събираш общите им черти? Мен ме гложди по-скоро наблюденията ти върху непознати, само наблюдавани обекти, как се проверяват и потвърждават или отхвърлят?
avatar
lira

Брой мнения : 1098
Join date : 26.06.2009
Възраст : 35

Върнете се в началото Go down

Re: Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и даржащи се като хетеросехуални?

Писане by Parvanova on Вто 13 Май 2014 - 20:13

Аз лично не си правя труда да ги разпознавам поради простата причина че е много вероятно да сгреша,мнооого лес се държат като хетеро и съответно обратното.В тази тема може би не се включвам правилно но бих искала да запитам дали това е точната тема всъщност ? НЕ бихме могли да ги разпознаем ей така с едно разминаване Как мислите ? И тук бих запитала...Вие самите как се държите ?!
avatar
Parvanova

Брой мнения : 20
Join date : 09.02.2014
Местожителство : Varna

Върнете се в началото Go down

Re: Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и даржащи се като хетеросехуални?

Писане by Maybelline on Сря 14 Май 2014 - 0:25

Aleksa написа:На една лесбийка и личи от километри по начина по който пуши цигарата си,как държи и отпива от чаша,тембъра който притежава,изобщо цялостно държане.Дори когато е в седнало положение не кръстосва крак,върху крак,независимо дали е с пола или панталон,е то е ясно не заема разкрач, който да хвърли светлина върху прелестите й,но все пак  :).... още отличителни белези,като къси нокти,не използването на грим,склонност към ползването на мъжки парфюми,и още куп неща.
Няма такова нещо. Пушат като всички други, пият като всички други, кръстосват си краката, ако искат, гримират се, имат маникюр и женски парфюми. Единственото нещо, което съм забелязала дотук у всички лесбийки, които познавам, е интелигентния, съсредоточен поглед. Дори най-тъпата лесбийка, която познавам, има някаква по-особена интелигентност в погледа. Но може да е просто съвпадение.
avatar
Maybelline

Брой мнения : 360
Join date : 16.09.2013

Върнете се в началото Go down

Re: Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и даржащи се като хетеросехуални?

Писане by covington on Сря 14 Май 2014 - 17:07

Maybelline написа:Дори най-тъпата лесбийка, която познавам, има някаква по-особена интелигентност в погледа.

have we met? мога да те опровергая Very Happy 

Aleksa написа:Веднага те светвам. Моите заключения,от старателни наблюдения,се свеждат до следните отличителни белези,както физически така и мимически: На една лесбийка и личи от километри по начина по който пуши цигарата си,как държи и отпива от чаша,тембъра който притежава,изобщо цялостно държане.

Во кратце, твоите заключения и старателни наблюдения са стигнали до дъртата истина, че една част от жените, които не пасват като пъзел-парченце в сексуалната част на традиционното хет-уравнение предпочитат да отразят това не-пасване и във външния си вид. Не всички, някои. Конгратс. Колко често се случва и дали е достатъчно(?) често някак си не ми се вижда много дискусионно, ама то по първия пост съдя, че не е мислено като дискусионно, по-скоро като 'търси се'.

Няма сексуалност, която да личи от километри. Има стереотипи, в които могат да те наблъскат от морски мили. От което губи основно набутващия.
avatar
covington

Брой мнения : 1254
Join date : 21.01.2011
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и даржащи се като хетеросехуални?

Писане by Luvcheto_90 on Чет 15 Май 2014 - 1:02

Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и държащи се като хетеросексуални?

Според мен много зависи къде човек живее. Ако се живее, да кажем в 10 000 град вероятността да срещнеш не само лесбийка, но и добре изглеждаща + интелигентна хетеросексуална жена си е химера. В родният ми град (Бургас) се срещат (но не бих го определила, като често) нормално изглеждащи хомосексуални. Аз също съм към тях. Визирам всичко, което приляга на една нормална хетеросексуална жена - грим, нокти, дрехи,прическа, една цялостна визия според общоприетите представи. Аз лично не харесвам жени изглеждащи, като мъже и съответно си търся нормални жени  Smile  Според мен в България все още хомосексуалните жени се бунтуват и заради това имат склонност да изглеждат, като мъже. А тези, които изглеждат като нормални жени не парадират със сексуалността си. Примерно моите колежки от работа не знаят за мен, може да се досещат, но не се прави на въпрос. Тези неща се разбират от далеч кой, какъв е. Примерно: Сядаме на кафе, 50 % от хетеросексуалните жени, като видят хубав мъж се почват възклицания и оглеждане. Естествено, даже не съм го отразила, че минава покрай нас този красив господин  Very Happy  Усеща се, че нещо не е наред. Вече на няколко пъти ходя в гей бар в чужбина (Англия) всички си изглеждат нормално. Естествено има буч изключения, но те не са масов феномен. Един път едно момче - гей/травестит (ако не беше с мъжки полови белези веднага го "взимах"  Smile беше наистина симпатично момиченце   Нещо подобно на момченцето, което спечели Евровизия, само че с дълга коса) тръгна да ми държи лекции за женски сексапил и поведение, че и не ми хареса грима    Аз сега се замислих, ами намират ли се мъже мачовци, които да са гей. Ах... и мъжете имат терзания  bounce  Ако трябва да съм искрена стереотипите се обърнаха. Жените приличат на мъже, а мъжете приличат на жени. Дори и маниерите на повечето хетеросексуални жени са мъжки и няма грам грация в тях, а мъжете си изгубиха мъжкото поведение и повечето ги вълнуват мускули, прически и къде да излязат Wink
avatar
Luvcheto_90

Брой мнения : 29
Join date : 16.11.2011
Възраст : 27

Върнете се в началото Go down

Re: Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и даржащи се като хетеросехуални?

Писане by Dragon Fly on Чет 15 Май 2014 - 11:27

E хубаво де, има индивиди, които покриват стереотипите и ги затвърждават и такива, които се вписват в "нормата". Хора всякакви, интелигентност - отново всякаква, вариации на комбинации от двете - всякакви.
Но усещането за женственост в определен човек отдавна не е характерно само за един пол. Както Luvcheto_90 спомена, има мъже, които се справят в пъти по-добре със задачата да са грациозни, да поддържат стабилен слой грим и като цяло да са на ниво стане ли дума за показна женственост. А според мен това идва от свободата, която (не баш в България  Rolling Eyes ) малко по малко започва да ни се дава. Мъжкото и женското в нас винаги си е съществувало, при някои едното доминира над другото, при други са в хармония. Въпросът е, че преградите и държанието, което преди е било определяно като табу, отпадат. Следователно все повече и повече хора показват във външния си вид как самите те се усещат. Не смятам, че е имало някакво обръщане на стереотипите, а освобождение от такива.
avatar
Dragon Fly

Брой мнения : 166
Join date : 05.02.2014
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и даржащи се като хетеросехуални?

Писане by semper_fi on Чет 15 Май 2014 - 16:47

Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и даржащи се като хетеросехуални?
Тоест често ли се срещат хомосексуални жени изглеждащи сякаш и правещи дефакто секс с мъже? (защото друго определение за поведение, характерно за хетеросексуална жена няма)
Мммм, трябва да помисля ... предполагам, че не. Не се срещат често.

Моля ви, момичета, има 100 теми в този форум за това кои черти са мъжки, кои женски, кои лесбийски. Изводът е, че няма такива или поне са прекално трудно денифицируеми.

Теми за стереотипите - още повече. Дали са хубави и дали не са, съществуват ли, сами ли си ги измисляме. Влизаме ли в тях или те ни влизат в себе си...

А на авторката препоръчвам ТАЗИ тема за коректно формулиране да търсенето Smile
И да, Lipstick и femme дами колкото искаш. Ела в Колибри някоя неделя и глей к'во ста'а  ...
avatar
semper_fi

Брой мнения : 1359
Join date : 13.04.2010
Възраст : 33
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и даржащи се като хетеросехуални?

Писане by Шарената_сянка on Съб 31 Май 2014 - 1:07

Аз се дАржа така, както смятам, че трябва да се държи всеки нормален човек. Често се срещат прости хора, които не знаят как да общуват със себеподобни. Каква ли им е сексуалната ориентация ? Дали отговорих на въпроса ?!?
avatar
Шарената_сянка

Брой мнения : 217
Join date : 25.02.2014

Върнете се в началото Go down

Re: Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и даржащи се като хетеросехуални?

Писане by Regina on Съб 11 Окт 2014 - 4:28

Много конструктивна дискусия се е получила, но сякаш нещо липсва... Wink Допускам, че ми идва наум какво се има предвид в темата. Стереотипно-присъщите за женския род кифленска повърхностност, меркантилност, дребнавост, пасивно-агресивност и влудяваща обсесивно-компулсивна склонност към интригантство (накратко -  пепелянщина).
Тъй като това са едни не особено изтърпяващи се качества, същевременно доста често срещани в рода Евин (фак'!) има едно разбиране, че това бедствие трудно би могло да бъде изтърпяно от нещо друго, освен от мъж (в идеалния случай, безнадеждно влюбен или безнадеждно тъп).
Ето защо жената (хетеросексуалната) на първо място и преди всичко трябва да бъде красива. Или поне да може да се гримира...

За разлика от хетеросексуалната жена, при лесбийките нещата са на една идейка по-различна плоскост. Не, защото лесбийките не носят в себе си бремето на рода Евин (с което се занимахме малко), а, защото когато имаш пред себе си жена, а не мъж, летвата, на равнище общуване и поведение, е доста завишена.
Трудно е да имаш пред себе си някой, който познава из основи всички тънкости и хитринки, присъщи на пола ти и въпреки това да имаш с какво да го изненадаш и впечатлиш всеки ден.

Горното е едно сносно обяснение на факта, че жените най-рядко създават дълготрайни и успешни връзки.

От друга страна високо вдигнатата летва пред нашия (изчезващ) вид изменя,  естествено или придобито, една немалка част от коментираните по-горе емблематични качества на нежния пол, създавайки понякога едни крайно и учудващо (за женския пол) симпатични персонажи.

Някоя част от тези персонажи, обаче, бидейки лесбийка, не се е сбогувала (изцяло или никак) с въпросните Евини гхарактеристики, иначе казано, не е станала "от симпатичните", което, допускам, е станало повод авторът на статията да ни запита, аджеба "Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и даржащи се като хетеросехуални?"

Всъщност аз не съм сигурна, че имам конкретна яснота какво се разбира под "често" в тоя случай, но току-що установих, че съм лесбийка-женомразка, а това вече наистина обърква възприятията ми от гл. т. това по-скоро лесбийско ли е или по-скоро хетеросексуално...?
avatar
Regina

Брой мнения : 273
Join date : 05.09.2014

Върнете се в началото Go down

Re: Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и даржащи се като хетеросехуални?

Писане by UsualSuspect on Пон 27 Окт 2014 - 20:49

Хахахахах.
Тук май става дума за това колко разнообразни и многобройни срещи с различни и индивидуални хора сме имали....
Сега ще си позволя да направя нещо, което не е в мой стил...а това, че не е в мой стил, май е само в мой голям ущърб..,
От една страна- ДА... РЕАЛНО голяма част от хомо-хомо съсловието ни е директно или дискретно разпознаваемо...
Ще се опитам да обобщя темата, ще си позволя този лукс и ще внимавам да съм ясна по небесно син начин.
Тук всичко постоянно се оплакват, не искали да се вграждат в стереотипи и етикети... Нооо стереотипи и етикети ИМА и волю-неволю чат пат се вписваме в тЕх....голЕма работа, нали все пак имаш някаква личностна индивидуалност, не го прави на трагедия.
Истината е много проста, пък на всичкото отгоре самата тя много рядко е конкретна...
Има много жени, които имат мъжки характер в маниерите си и не ся обратни.
Има жени, които имат много мъжки характер в маниерите си и са обратни.
Има жени, които имат доста женаки маниери, които се гримират, имат маникюр, прическа, грим и грация и се оказва, че се сражават за нашия отбор...и същите такива, които не се...
Какво се опитвам да кажа... Има адски много мъже, които са гейове, но имат косми под мишниците и гърдите и краката и не ми се мисли куде другаде и... Леле, да не повярваш... Те са гейове.
Същото е и при назе.
Много много вече не се впечатлявам нито от външния вид...нито от маниерите... Нито от приказките и поведението... За да преценявам дали една жена е лесбийка.
Ако е лесбийка и аз трябва да знам... Ще го разбера рано или късно.
Ако не е- също.
По тая тема, да кажа, че познавам изключителни мъжкодани, които умират за мъже...бел.ред- хетеросексуални са си...
Какви са тия........ Безсмислени от самата си основа сатирични спорове.
21 век сме. Всичко е спорно. Всичко е размито. Всичко е подвеждащо. Всичко е съмнително.
Не живеем през 67- ма... По време на сквернословието и публичното пиянство, които са се наказвали със затвор. Мисля, че последно тогава е имало конкретно разпознаване и разделение между рокаджии и блусари.
Много прост пример.
Една жена може да твърди, че е лесбийка, да демонстрира, че е лесбийка, да прилича на лесбийка и накрая да се омъжи и да яде погача с мед... Само тоя прост пример си даваш и забравяш за излишния спор по тая тема.

UsualSuspect

Брой мнения : 255
Join date : 20.09.2010

Върнете се в началото Go down

Re: Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и даржащи се като хетеросехуални?

Писане by jellybean on Чет 20 Ное 2014 - 20:28

Така зададен, въпросът.... малко дискриминиращ ми идва...
1. Защо хомосексуалните да афишират избора си на партньор, като изглеждат еди-как си?
2. Както има хетеросексуални мъже, които са една идея по-обработении - метросексуални и пр., има жени, които са по-неглиже или по-смъкнати - въобще критерий ли е външния вид за сексуалностт (изцяло) - не, не смятам така.


Но пък има случаи, в които хомосексуални умишлено демонстрират несъществуващо влечение към противоположния пол, с цел да отхвърлят точно подозренията от себе си - свидетел бях как едната половинка разказваше наляво-надясно любовните си вежделения, сменяйки пола на другото лице-участник, до най-малката подробност, да не разказвам колко ми беше смешно, още повече, че нито някой я питаше, нито се интересуваше, то по-добре нищо да не споделяш, отколкото откровено да послъгваш, при това ненужно... silent
avatar
jellybean

Брой мнения : 13
Join date : 16.11.2014

Върнете се в началото Go down

Re: Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и даржащи се като хетеросехуални?

Писане by БлатнаФея on Пет 21 Ное 2014 - 2:19

Е, не мога! Феминизъм, без феминизъм - трябва да си го кажа: аз съм лесбийка, която не харесва жените. Защо това е релевантно в конкретната тема - два абзаца по-надолу. Та, жените. На такива покъртителни истории от Есънс съм се наслушала и на такива простотии съм се нагледала, че отчаянието е единствената логична реакция (да не се разбира "Отчаяна съм, че нимоа си намеря инъ сгодна женичка", защото това просто го няма - не, отчаяна съм на общо основание). А жените около мен (не в подбраното ми обкръжение, а тези, с които по една или друга причина се налага да деля въздух) са просто едни шумосъздаващи, мястозаемащи грешки на природата, които не искам да повярвам, че са реално съществуващи хора, от които теоретично някога нещо би могло да зависи. Един обобщен образ на тази група ще нарека Радка (с извинение към всички, носещи името) и ще я поставя в ситуацията, да речем, студентка по някаква си там хуманитарна дисциплина в не съвсем лош университет.
И тъй - Радка е хетеросексуално същество, въпреки че сексуалността предполага известна осъзнатост, на която Радка не е способна, и аз съм принудена с прискърбие да я удостоя с... етикета, "еди-каква-си-сексуална", поради липса на по-подходящ в случая термин, който да не прозвучи твърде вулгарно и некоректно. Радка е прос' галош, няма какво да се лъжем, тя се носи с черни клинчета, хип-хопърски (или някакви там други извратени) кецове, космати връхни дрехи, шапки-презервативки с "остроумни" надписи, екстеншъни и най-вече - злокобен заострен тебеширен маникюр - изкуственяк, под който се събират всевъзможни бактерии, мръсотии и т.н. неприятни нещица... Въпросът е, че както и да се носи Радка, към облеклото й неизменно върви един аксесоар и това е потискащо, задушаващо, трагично изпразненият й от съдържание поглед. Радка най-много обича да говори за ибанье-то с гаджето си, да си разказва тъпи вицове на очарователно диалектен български (под диалект да се разбира специфичния начин на изразяване на хората, които нямат много какво да кажат, а нямат и много думи, с които да го кажат), да изтъква уникалността, неповторимостта и категоричната магнетичност на личността си, да флиртува гръмогласно с всичко, що мърда, жестикулирайки обилно и напоително като провинциалната главна героиня от деветдесетарска латино сапунка, да си изразява мнението (въпреки очевидната пречка пред това, а именно - бедния й речник и отсъствието на особен интелект), да категоризира и обобщава хората и като цяло - да бъде тъпо парче. Радка вижда живота по един доста... хм, не "традиционен", по-скоро ограничен и прозаичен начин, като най-голямата й мечта е да си намери някой як батка, на когото да вари казани боб и с когото да пръкнат на бял свят едни някакви си дечурлига.

И така, какво общо има това с темата? Ами, на въпроса "Има ли хомосексуални жени, които да приличат на хетеросексуални?" - да, за съжаление има. И те са много. Дори при "нас" са още повече, защото сме малцинство, съответно, един милион "нормални" хора в десетмилионна група е ок, трима "нормални" обаче в група от 1000 човека е малко (цифрите са само примерни, разбира се).
Ако се чудите къде са всички красиви, интелигентни, целеустремени, интересни, създаващи нещо смислено хомосексуални жени - ами, няма ги. Те са: а) при гаджетата си, б) не си падат по вас, в) отчаяни от живота, затворени в стаята си и окайващи битието си, защото около тях е пълно с малоумници г) там някъде, вероятно свободни и чакащи да се появи някоя красива, интелигентна, интересна жена като тях - ама нейсе, къде е тя?, д) не търсят обвързване.
Да търсиш такава е като... е, сещате се приказката за иглата и сеното. И това е така именно защото лесбийките са точно като хетеросексуалните жени - хич, ама хич не струват, тук-таме с някое щастливо изключение.
avatar
БлатнаФея

Брой мнения : 580
Join date : 13.03.2011

Върнете се в началото Go down

Re: Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и даржащи се като хетеросехуални?

Писане by I didnt wanna do it on Нед 30 Ное 2014 - 13:23

БлатнаФея написа:аз съм лесбийка, която не харесва жените.

Това ми хареса. Подкрепям : )


А относно въпроса - една жена да се държи и изглежда като хетеро е малко относително. Не мисля, че трябва да се съди само по външния вид и не мисля, че всички лесбийки изглеждат по един и същи начин. За държанието, пак не знам защо трябва да има нещо отличаващо, при положение, че единствената разлика е в предпочитанията. Разбира се, има и друг тип лесбийки, които приличат на мъже и се държат като мъже, което е и самата им цел, обаче това е малко безсмислено, защото според мен, жена, която харесва жени не би харесала жена, която прилича на мъж. То това е по-скоро вътрешно усещане, така че всеки има право да бъде какъвто иска.

I didnt wanna do it

Брой мнения : 675
Join date : 13.09.2012

Върнете се в началото Go down

Re: Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и даржащи се като хетеросехуални?

Писане by lira on Нед 30 Ное 2014 - 21:20

Maria написа:
БлатнаФея написа:аз съм лесбийка, която не харесва жените.

Това ми хареса. Подкрепям : )

.....

Разбира се, има и друг тип лесбийки, които приличат на мъже и се държат като мъже, което е и самата им цел, обаче това е малко безсмислено, защото според мен, жена, която харесва жени не би харесала жена, която прилича на мъж.

Не че нещо, ама малко се обърках тук. Примерно си лесбийка, която не харесва жените и затова харесва жени, които приличат на мъже и се държат като такива, но пък като си лесбийка, се предполага, че не харесваш мъже, поне в сексуален аспект и може би стигаме до един парадокс - харесваш мъже, но не и сексуално, но не харесваш жени, а само сексуално...бррр, както биха казали редица съфорумки, не сме в час по логика, че да търсим логика Wink

Както често казвам - обичайте се, любете се и се харесвайте...нека Вселенската бъде с вас!
avatar
lira

Брой мнения : 1098
Join date : 26.06.2009
Възраст : 35

Върнете се в началото Go down

Re: Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и даржащи се като хетеросехуални?

Писане by simona19a on Нед 30 Ное 2014 - 22:19

Здравейте.. Smile Аз съм нова тук, привлякохте ми вниманието с тази тема..Аз лично съм от тези,които изглеждат и си се държат като хетеро.. Лично за мен бих казала,че до някаква степен ми е повлияла и средата,в която съм.. Около мен са повечето хетеро,израсанала съм с хетеро хора.. Но като цяло смятам,че човек се държи така както се чувства отвътре.. На мен ми харесва да съм такава..харесва ми да съм жена,да се държа понякога дори кифленски,ако искате го наречете.. Very Happy .. обичам женствеността.. обичам и да й се наслаждавам.. Smile .. Конкретно за въпроса..смятам,че не се срещаме често.. Smile
avatar
simona19a

Брой мнения : 17
Join date : 20.11.2014
Възраст : 23
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и даржащи се като хетеросехуални?

Писане by Regina on Пон 1 Дек 2014 - 0:20

lira написа:
БлатнаФея написа:аз съм лесбийка, която не харесва жените.


Не че нещо, ама малко се обърках тук. Примерно си лесбийка, която не харесва жените и затова харесва жени, които приличат на мъже и се държат като такива, но пък като си лесбийка, се предполага, че не харесваш мъже, поне в сексуален аспект и може би стигаме до един парадокс - харесваш мъже, но не и сексуално, но не харесваш жени, а само сексуално...бррр, както биха казали редица съфорумки, не сме в час по логика, че да търсим логика Wink

Както често казвам - обичайте се, любете се и се харесвайте...нека Вселенската бъде с вас!

Тъй като аз също съм споделяла казаното в горния цитат, ето какво аз имам предвид, когато казвам, че съм лесбийка - женомразка.
Мъжете ме кефят, като цяло. Жените - не.
Понякога, много рядко, някои конкретни жени ме кефят по начин, по който конкретни мъже, които също така доста са ме кефели доста, не успяват никога.
Дали стана малко по-ясно? Smile
avatar
Regina

Брой мнения : 273
Join date : 05.09.2014

Върнете се в началото Go down

Re: Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и даржащи се като хетеросехуални?

Писане by lira on Пон 1 Дек 2014 - 8:11

Добро утро, Regina, съфорумки! Regina, за мое съжаление, но не и изненада, не си използвала цитата в неговата пълнота, което отнема есенцията на смисъла му. Конкретно за твоя случай, ми е пределно ясно. Само се чудя, дали понякога не бъркаш "представата, която имаш за мъже" с "мъже" и "представата, която имаш за жени" с "жени". В крайна сметка, това не е моя работа, а тъй като и двете знаем, че можем да изпаднем в прекалено дълбокомислени философски диспути, които са безпредметни от един момент нататък, нека бъда по-елементарна и те запитам съвсем оффтопик: интелектуална тройка с двама мъже, или с две жени?

Иначе пожелавам на всички съфорумки, техните възлюбени и всички гравитиращи наоколо прекрасна седмица, изпълнена с позитивни емоции и топлина!
avatar
lira

Брой мнения : 1098
Join date : 26.06.2009
Възраст : 35

Върнете се в началото Go down

Re: Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и даржащи се като хетеросехуални?

Писане by inkognito1000 on Пон 1 Дек 2014 - 13:51

Аз съм лесбийка, която харесва жени, но не прекалено женствени. Не ме привличат превзети жени, които се гримират, лакират, лигавят и ходят с рокли или супер къси поли. Този тип жени по мое мнение са лесно достъпни, префърцунени и най-вече пасивни във всяко отношение. Харесвам женската красота, но когато е пресилена с два пласта грим, ярко червило, или натруфена дамска прическа и др. изкуствени неща...натуралната женска красота някак се губи....За себе си мога да кажа, че не съм от най-най женствените, никога не съм се стремяла да преувеличавам себе си чрез грим, прическа или др ненужни женски аксесоари...но не съм мъжки тип и не харесвам жени, които приличат на мъже. Всъщност често се срещат лесбийки, които приличат на хетеро, но това не може да заблуди гей радара ми...обикновено ги разпознавам по излъчване или маниери.
avatar
inkognito1000

Брой мнения : 67
Join date : 19.08.2013
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и даржащи се като хетеросехуални?

Писане by Regina on Пон 1 Дек 2014 - 17:52

Добър вечер, lira, Smile
В правилата имам спомен че пишеше да не се постват твърде дълги цитати, както и такива, които нямат пряко отношение към мнението (по памет). Та, затова и аз гледам да се придържам към това правило, доколкото е възможно. Не открих есенция, а още по-малко смисъл в частта, която пропуснах в цитата, но не бих се учудила ако и тук имаме разминаване. Smile
lira написа:Конкретно за твоя случай, ми е пределно ясно.
Тук ме учуди (предвид факта, че разкриването на моето женомразство и за мен самата беше нещо ново). Какво да се прави - никога не е късно да опознаеш нови страни от себе си, с които съфорумките отдавна са детайлно запознати Smile


lira написа:Само се чудя, дали понякога не бъркаш "представата, която имаш за мъже" с "мъже" и "представата, която имаш за жени" с "жени".

Със сигурност! Поредицата може да се продължи и с "представата, която имаш за себе си" със "себе си" и "представата, която имаш за света" със "света" и като цяло все още търся човека, за когото това НЕ се отнася. Просто ей така - да го вида.

lira написа:интелектуална тройка с двама мъже, или с две жени?

Добър въпрос! Мога да преброя на пръстите на едната си ръка възможностите, които са ми се отдавали за нещо такова. Нищо, ама нищо не е по-дефицитно от хората, при които нещо осезаемо се случва на "горния етаж". И когато ме сполети късметът да се натъкна на такива, не подбирам по полови белези. Грабя и бягам Smile
avatar
Regina

Брой мнения : 273
Join date : 05.09.2014

Върнете се в началото Go down

Re: Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и даржащи се като хетеросехуални?

Писане by Layer Cake on Вто 2 Дек 2014 - 17:05

inkognito1000 написа: Не ме привличат превзети жени, които се гримират, лакират, лигавят и ходят с рокли или супер къси поли. Този тип жени по мое мнение са лесно достъпни, префърцунени и най-вече пасивни във всяко отношение.

Това за лесната достъпност и пасивност от собствен опит ли го установи?

Къде е това място, където срещаш лесно достъпни жени с рокли, грим и прическа? Искам да дойда! Very Happy
avatar
Layer Cake

Брой мнения : 101
Join date : 02.02.2013

Върнете се в началото Go down

Re: Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и даржащи се като хетеросехуални?

Писане by inkognito1000 on Вто 2 Дек 2014 - 18:49

Layer Cake написа:Къде е това място, където срещаш лесно достъпни жени с рокли, грим и прическа? Искам да дойда! Very Happy
Заповядай в градския транспорт, в моловете, в някоя кино зала, в заведенията по центъра, че даже и по улиците има такива жени, пълно е, най-вече ако тръгнеш по бул.Витоша Very Happy
avatar
inkognito1000

Брой мнения : 67
Join date : 19.08.2013
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и даржащи се като хетеросехуални?

Писане by BlackViper on Вто 2 Дек 2014 - 18:58

Е,аре да не пренебрегваш центъра на вселената - Студентски град. Very Happy Тука кифляци няма,да знаеш. Very Happy
avatar
BlackViper

Брой мнения : 58
Join date : 09.06.2014
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и даржащи се като хетеросехуални?

Писане by Просто Аз on Вто 2 Дек 2014 - 21:11

offtopic Извинявам се, че се намесвам в дискусията, но няма ли най- после някой да оправи очеизвадната правописна грешка в заглавието на темата?
avatar
Просто Аз

Брой мнения : 714
Join date : 21.01.2013
Местожителство : въображаеми светове

http://onemorepieceofshit.blogspot.com/

Върнете се в началото Go down

Re: Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и даржащи се като хетеросехуални?

Писане by lira on Вто 2 Дек 2014 - 21:28

Хептен offtopic нали затова се върнаха опциите за редакция, както биха казали някои съфорумки - да не сме в час по правопис, а пък още по-малко да съм ви учителка (макар че на някои от вас може и да съм). Wink
avatar
lira

Брой мнения : 1098
Join date : 26.06.2009
Възраст : 35

Върнете се в началото Go down

Re: Често ли се срещат според Вас лесбийки,изглеждащи и даржащи се като хетеросехуални?

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 2 от 3 Previous  1, 2, 3  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите