Анкета за хетеросексуални - ако има такива тук, да отговорят, ако не, забавлявайте се

Go down

Анкета за хетеросексуални - ако има такива тук, да отговорят, ако не, забавлявайте се

Писане by stardust on Нед 27 Апр 2014 - 4:50

Мда, въпросите по-долу наистина са преднадначени за хетеросексуални хора, но... са базирани на най-често задаваните към нас въпроси и забележки. Както и на опитите за "терапия", за да ни "вкарат в час/нормалност". Не намерих тема, в която да ги вмъкна, затова ако искате коментирайте, ако искате просто се посмейте. Защото ТЕ не са по- ОК от нас. Или защото поне малко смях не ни е излишен Smile

"Уважаеми читателю, аз изобщо не се съмнявам, че във вашето сексуално поведение и въображение има абсолютно нещо странно, забранено или подозрително. Но опитайте, в интерес на науката да отговорите на няколко елементарни въпроса.

1. Каква е причината за вашата хетеросексуалност, защо вие харесвате хора от противоположния пол?


2. Кога и защо решихте, че сте хетеросексуални?


3. Не се ли явява вашата хетеросексуалност, само преходен стадий на развитие, от който не можете да израстете?

4. Не е ли вашата хетеросексуалност следствие от невроза и страх от хората от вашия пол? Може би вие просто се страхувате и ги ненавиждате?

5. Ако никога не сте правили любов с човек от вашия пол откъде знаете, че това няма да ви хареса? Може би просто ви трябва добър еднополов партньор?

6. Знаят ли вашите родители, приятели и познати, че сте хетеросексуален и как те реагират на това?

7. Защо се стремите да демонстрирате вашата хетеросексуалност пред другите? Не е ли по-добре просто да бъдете себе си, без да го натрапвате на околните, които може да не харесват вашата ориентация? 

8. Защо хетеросексуалните придават такова голямо значение на секса и се стараят да натрапят своя начин на живот и на другите? 

9. Знае се, че хетеросексуалните са тези, които най-много развращават и насилват децата и юношите (има такива изследвания). Можете ли да доверите детето си на хетеросексуален учител или възпитател?

10. Какво точно правят мъжът и жената в леглото? При положение, че имат такава голяма анатомична разлика, как може да знаят как да си доставят удоволствие?

11. Без значение, че обществото по какви ли не начини поддържа брака, числото на разводите постоянно расте. Защо хетеросексуалните отношения са толкова нетрайни и неустойчиви?

12. Като се има предвид проблема с пренаселеността на планетата, как може човечеството да оцелее, ако всички хора бяха хетеросексуални?

13. Може ли да се повярва в обективността на хетеросексуални лекари или психолози? Не ви ли се струва, че те се опитват да ви склонят на страната на тяхната сексуална ориентация?

14. Изглежда, че щастливите хетеросексуални хора са много малко. Има средства, с които вие можете да промените своята сексуална ориентация. Не искате ли да се възползвате от такава терапия?

Отговорихте ли? Не? Защо? Много е трудно? Въпросите ви се струват обидни и издевателски? А на „обратните” подобни въпроси се задават постоянно. Това е анкета-шега, която има за цел да пародира стандартните сексологични въпросници. Значи, вие може да се обиждате, а те – не? Къде е справедливостта?"


Из книгата "Любов небесного цвета", Игорь Кон, 2001г.
avatar
stardust

Брой мнения : 168
Join date : 25.09.2011

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите