Европейският съюз и гей браковете

Go down

Европейският съюз и гей браковете

Писане by Hun7eR's Fac3 on Пон 3 Фев 2014 - 20:32

Днес попаднах на едни 2 статии. Едната беше от "Тази неделя" по BTV с депутати от ПП "Атака", в която чух и прочетох (има видео) едни ужасни реплики относно хомосексуалните хора. За пример:
"Хомосексуалните намират по-лесно работа от хетеросексуалните."
"Когато проявяват хомосексуалността си пред децата на хетеросексуалните - това е демонстрация на хомосексуализъм."
"Хомосексуалните пречат на НОРМАЛНИТЕ хора."
Така наречената патриотична партия след като не можа да прокара закона за затвор до 5 години за демонстрация на хомосексуализъм, сега ще вкара за гласуване в парламента при такива "демонстрации" да бъдем глобявани от 5 до 10 хиляди лева. Разбира се и този път номера няма да им мине в парламента. С цялата си наглост нарекоха всички гласували против техния малоумен закон "хомосексуални". Ето и клипа:
http://btvnews.bg/article/bulgaria/politika/ataka-pak-prokarva-nakazaniyata-za-publichna-demonstratsiya-za-homoseksualnost.html

В следващия момент се опитват да прокарват такива закони, когато утре Евро парламента ще гласува равни права за всички, което ще рече, че ако сте сключили брак на територията на държава, в която гей браковете са позволени, да се признават в цяла Европа - включително България. По надолу прилагам и линк към статията. Вие как мислите, дали ще приемат закона и дали нашата мила държава ще го спази при евентуално приемане или просто отново ще си подритнем членството?
http://bgnews.me/%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B0-%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B3%D0%B5%D0%B9-%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5/
avatar
Hun7eR's Fac3

Брой мнения : 97
Join date : 30.11.2013
Възраст : 23

Върнете се в началото Go down

Re: Европейският съюз и гей браковете

Писане by Devil's Daughter on Пон 3 Фев 2014 - 23:33

Много е вероятно да си подритнем членството. Ще спестя колко бясна съм след изглеждането на видеото, просто се чудя тези от Атака...в кой век живеят? Как може да научиш една нова дума и само за нея да говориш, без да е по темата. Не, не, изчаквам да ми мине и ще коментирам по-нататък. Просто нямам думи. Кофти, че от организациите не са отишли в студиото, аз мисля, че дори съфорумки биха били по-адекватна защита на хомосексуалните. А в неделя май масово се правиха предавания на тази тема. Карбовски също направи
avatar
Devil's Daughter

Брой мнения : 210
Join date : 30.06.2011
Възраст : 28

Върнете се в началото Go down

Re: Европейският съюз и гей браковете

Писане by Вишна on Вто 4 Фев 2014 - 0:04

Не е въпросът в това дали ще мине, или няма. Ясно е, че няма да го приемат.
Но..дето вика едно приятелче..утре Атака ще предложи законопроект евреите да носят жълти звезди на ревера, а ромите да се стерилизират. БСП ще гласува пак с "въздържал се", а после коментаторите ще кажат "какво пък, нали предложението не мина". Случи се нещо чудовищно, не знам дали си даваме сметка.
avatar
Вишна

Брой мнения : 267
Join date : 13.12.2012
Възраст : 27
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Европейският съюз и гей браковете

Писане by Ihina on Вто 4 Фев 2014 - 1:06

Срам ме е да кажа, че тази жена от Атака /ще ме прощавате, ама така и не й запомних името/ е представител на същия животински вид като мен. Срам ме е!

Ма какво ли да очакваме с водач като Сидеров, който наводни София с банери и билбордове на лика си, директна и търсена алюзия с изображенията на Хитлер. И понеже свастиката вече беше заета и омерзена от Хитлер, затова нашичкият реши да си присвои и омерзи по апроксимация "азът".

А оназ ми ти убавица седнала да ми говори за инцест в безсилието си да се аргументира адекватно за хетеро... ъъъ, хомо... ъъъ как беше... Толкоз лапсуси и все й идеше да каже хомо, вместо хетеро... Една приятелка, психоаналитик винаги ми е казвала, че няма случаен лапсус!

Представям си ги тези двамцата как живеят по време на сегрегацията в Америка и обясняват как е "изродско" негър да минава на метри от бял.

Ще поговоря малко за инцеста, който дамата от Атака тъй упорито ни пробутваше. Ще го разгледам от биологична гледна точка.

Инцест при животните има. Всички развъждащи кучета ще ви кажат, че е за предпочитане баща да заплоди дъщеря си. Гените са по-чисти. По-малко мутации и прочие.

Какво се получава при хората в случаи на инцест - мутации, израждания, недоразвити, зле развити.

Може да сме се отдалечили от майката природа доста, но тя си знае работата.

Като изключим човека, всички животни на земята постигат баланс със своя конкретен хабитат. Техният живот, от раждането до смъртта се регулира от природата. Едни са храна, други са хищници. А негово величество човекът е на върха на хранителната верига. Защо? Заради интелектът. Ножът с две остриета. Ножът, който е превърнал Менгеле вместо в състрадателен лекар, в извратено чуводище, извършвало немислими експерименти в името на медицинската наука.

Чудя се дали двамата депутати от Атака си дават сметка, колко лесно може да се направи връзката между тяхната платформа и тази на лицето, от което Сидеров очевадно черпи вдъхновение за рекламните пана на телевизията си. Но май като се замисля, едва ли би ги обезпокоило особено. По ми се чини, че ще се възгордеят от един подобен паралел. Какво като Хитлер е бил пряко и косвено отговорен за почти тоталния геноцид на един цял етнос! Важното е било евреите да не парадират и да не демонстрират еврейството си. Нищо, че сега световните финанси се управляват нека познаем от кой Smile 

И сега ще си променя първоначалното изказване. Защото по ме е срам да се нарека човек, при наличието на подобни човеци. Ако това е човекът, предпочитам да съм животно.

Вълците живеят с един партньор до края на живота си. Глутницата се грижи дружно за всички малки, а мъжкият и женската се редуват кой да ловува. Кажете ми, с какво сме по-добри от тях. С интелектът ли?!?

И в заключение... Като са тръгнали да забраняват "демонстрации", ами викам да забраним метрополиса, че недай си боже някой металист да минава покрай хаус парада и вместо метал да заобича хаус. Ама и концертите ще трябва да си идат. Защото там се продава бира повече, отколкото минерална вода. И хората, които не пият бира ще решат, че е по-нормално да пият бира и ще спрат да пият вода. И оттам следва една градация... хаус, бира... и ще паднем от водопада, който обрамчва земята. Упс, сори, това беше света на Диска, не планетата Земя Embarassed

Ъъъ, като го прочетох за н-ти път реших че трябва да сложа един offtopic Май не съм най по темама, но реших по свой творчески начин да коментирам изгледания /не напълно, признавам си не го издържах до края/ клип.

Иначе, да, нормално... Когато ЕС прокарва директиви, следва България, като страна членка да ги приема. А ако не ни харесват директивите на ЕС, ами нали затова пращаме евродепутати. Вместо да цоцкат европарички, да се възпротивят срещу инцеста или пък да настояват двете неща да не се коментират в един и същи пленум, за да не се свързва негативната конотация на инцеста с правата на хомосексуалните. Другия вариант е да излезем от ЕС, да си включим обратно АЕЦ Козлодуи и да си свиркаме 
avatar
Ihina

Брой мнения : 858
Join date : 28.11.2009
Възраст : 36
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Европейският съюз и гей браковете

Писане by Вишна on Вто 4 Фев 2014 - 10:22

Според Гаджева в Европейския парламент вече се водил разговор дали да не бъде призната възможността "баща с дъщеря, майка и син да имат сексуална връзка".
-
Ами Гаджева до един момент се явяваше daughter in law на Волен, така че е логично да се е вълнувала от подобни разговори Wink
avatar
Вишна

Брой мнения : 267
Join date : 13.12.2012
Възраст : 27
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Европейският съюз и гей браковете

Писане by Passion and Poison on Вто 4 Фев 2014 - 10:37

Не беше добра идея да си пия кафето с това предаване. Имам подозрения, че "Атака" си набира членовете от психиатрични клиники.
avatar
Passion and Poison

Брой мнения : 574
Join date : 04.10.2012
Възраст : 22
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Европейският съюз и гей браковете

Писане by Angua on Вто 4 Фев 2014 - 17:37

Взех, че го изгледах, ама така и не разбрах за какво говорят, какво искат и кой точно пречи и на двете страни в дискусията. Подозирам, те също не са наясно. За първи път гледам как госпожица гаджева говори и един момент ми стана тъжно за селската й тъпота. Реших да се образовам за личността й, виждайки неизчерпаем материал за психоанализ...и видях, че е депутат в трето поредно НС. Тогава ми стана много тъжно за мен си и даже малко за хората попринцип.
 И все пак някакъв извод- на индивидуално ниво ще се справим- със или без ЕС. По-добре със. Ако очакваме нещо от обществото - никакъв шанс, дори след милион години. И няма закон, директива, божествена сила, която да изкорени тъпотата, която пропива тези географски ширини. Хубавото нещо на атакоидите е, че без ежедневните ми сблъсъци с тях никога нямаше да се мотивирам да уча немски, нито пък да развия способностите си за презрение до такива висоти. Значи все пак успяват да ме правят по-добър човек  :wine:


Последната промяна е направена от Angua на Сря 5 Фев 2014 - 9:44; мнението е било променяно общо 1 път
avatar
Angua

Брой мнения : 87
Join date : 09.10.2012
Възраст : 27
Местожителство : Sofia

Върнете се в началото Go down

Re: Европейският съюз и гей браковете

Писане by murmrun on Вто 4 Фев 2014 - 20:09

Препоръчвам този текст по темата.
avatar
murmrun

Брой мнения : 296
Join date : 16.01.2010
Възраст : 38
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Европейският съюз и гей браковете

Писане by Hun7eR's Fac3 on Вто 4 Фев 2014 - 21:24

"ГОРЕЩА НОВИНА! Докладът "Луначек", който призовава Европейската комисия да изработи първата си цялостна стратегия за противодействие на хомофобията и дискриминацията по признак сексуална ориентация и полова идентичност, беше ПРИЕТ от Европейския парламент с огромно мнозинство! 394 евродепутати гласуваха ЗА, 176 - ПРОТИВ. По-късно ще ви кажем как са гласували българските представители."

От страницата на: Младежка организация "ЛГБТ действие"

GamaNews click
avatar
Hun7eR's Fac3

Брой мнения : 97
Join date : 30.11.2013
Възраст : 23

Върнете се в началото Go down

Re: Европейският съюз и гей браковете

Писане by Dion on Сря 5 Фев 2014 - 0:28

bounce  Smile
avatar
Dion

Брой мнения : 257
Join date : 14.12.2013
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Европейският съюз и гей браковете

Писане by Slimsss_ on Сря 5 Фев 2014 - 13:53

Смятах , че е ненужно да коментирам подобно нещо и от няколко дена просто чета ... чета и се чудя колко по-лоши неща , колко по-груби неща мога да прочета за нашия "вид" . Но накрая стигнах до извода , че по-лошо определение за нас не бях срещала .

http://gamanews.bg/2014/02/05/rusiya-sadyat-sazdatelkata-na-proekt-za-lgbt-tijnejdzhari-za-propaganda-na-netraditsionni-seksualni-otnosheniya/

„Има такива трагедии, когато децата нямат семейство. Тогава ги възпитават в детски дом. Това е трагедия, но и това е един вид възпитание на детето. Обществото се занимава с това, когато няма родители. Но единствената недопустима форма е, когато перверзници вземат детето и се опитват да му изкривят душата по свой образец. Защо не разрешаваме на наркомани, които пият, друсат се, ходят голи, да възпитават деца? А разрешаваме на хора, които може би са дори по-лоши от наркоманите? Аз смятам, че това е недопустимо. Разбира се, всеки случай трябва да се разглежда индвидуално, но по закона”

- Нека да се чуят повече мнения по въпроса , а аз ще го изкоментирам по-късно ... Е момичета , как се чувствате като по-лоши от наркоманите ???
avatar
Slimsss_

Брой мнения : 74
Join date : 14.02.2013
Възраст : 27
Местожителство : Пловдив

Върнете се в началото Go down

Re: Европейският съюз и гей браковете

Писане by covington on Сря 5 Фев 2014 - 15:50

Без да омаловажавам случващото се в Русия (щото е супер гадно и вече има отражения и извън руско), какви мнения, след като в родна, мила (i ponqkoga kleta) България за миналите две седмици:

- се опитаха да прокарат закон, според който демонстрирането на "хомосексуална пропаганда" е наказуемо със затвор.
- след като горното не мина, се опитват да прокарат подобно в друг закон, "само" с глоба за пропагандиращите изроди (по-популярни сред привържениците на поправката като "изруди");
- 65% от представителите на народа (ония мили 240 вокс-попули-са) по един или друг начин не виждат нищо лошо в идеята за криминализиране на хомосексуалната "пропаганда";
- въпросните поправки предизвикаха нова вълна от стари аргументи тип "мрете в дупки, нямам нищо против вас, ако го правите тихо"  в де що сайт имаше намесен в отразяването;
- Марто Карбовски пое социалната отговорност да "покаже" различните в църквата, и бодна ей тва нещо в публичното пространство, офлайн и онлайн: ЦЪК, че не ще да се ембедва. Без особено да се притеснява за разни глупости като контекст, прогрес и други лигавщини.

Отделно, и съвсем не само през последните две седмици, хора от самата общност са ОК да размятат "педераси" съвсем спокойно и сериозно, като напълно мило и адекватно определение, заедно с куп други "невидими грешки на езика". Изобщо, голяма драма с тоя гомосексуализм.

Покрай горните (ако ги взимах насериозно) трябваше да се чувствам не по-лоша от наркоман, ами като засрамена амеба-мутант.


п.с. чак на мен ми стана неудобно от прекаляването с кавички в поста, трябваше да сложа една в началото и да се приключи. и без тва всичко е псевдо.
avatar
covington

Брой мнения : 1254
Join date : 21.01.2011
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Европейският съюз и гей браковете

Писане by Shelly on Сря 5 Фев 2014 - 20:34

Много ми е трудно да приема каквото и да било с произход "Атака" на сериозно. Сериозността на ситуацията идва от там, че явно в държавата ни все още има прекомерно голям процент малоумници, които ги приемат сериозно.
Цялата им политика, медийно представяне, реклама и т.н. е смешна и пародийна. Трагичното идва от овцете.
avatar
Shelly

Брой мнения : 1191
Join date : 22.04.2010
Местожителство : Пловдив

Върнете се в началото Go down

Re: Европейският съюз и гей браковете

Писане by angry_girl on Сря 5 Фев 2014 - 23:00

Дори не мога да намеря думи,за да коментирам всичко което видях...  Embarassed Пуснах си въпросното видео от любопитство,но някъде към 10-та минута изгубих нишката.Мислех,че ще коментират хомосексуалността,а то какво стана-тези от Атака говореха само кръвосмешение и промиване на мозъци...Да не говорим,че за тях ние не сме проблем,стига да си стоим вкъщи затворени  Neutral  Другата глупост,която чух е,че проблема е в парада,който се провежда и на който очевидно освен да демонстрираме нашата ориентация,явно правим и секс с животни и подобни неща   Болни мозъци
avatar
angry_girl

Брой мнения : 36
Join date : 27.05.2012
Възраст : 29
Местожителство : Sofia

Върнете се в началото Go down

Re: Европейският съюз и гей браковете

Писане by stardust on Чет 6 Фев 2014 - 3:49

Може да ме заклеймите за това, което се каня да напиша, но лично аз не малко пъти искрено се смях, докато гледах публикуваното най-горе интервю. Не стига, че още в самото начало, когато представя новия законопроект на шантавата си партия, Гаджева (нали така й се пише името?) говори за него с една такава усмивчица, че всеки по-наблюдателен би забелязал, че и тя самата не вярва, че ще им мине номера, ами се изкуших даже да изгледам цялата простотия втори път, за да преброя колко пъти се наложи да й припомнят каква точно е темата, по която е отишла да говори    Признавам си, нямах нерви да го направя. За сметка на това на няколко пъти спирах видеото, за да си запиша някои култови Гаджевски изкавания и да дам малко коментар по тях. И така:
 
- "Тях (ЛГБТ представителите) нещо ги смущава, защото те не са тук. Нас нищо не ни смущава." (още в самото начало) - А би трябвало да Ви смущават доста неща, г-це (или г-жо) Гаджева, като се започне от това в каква партия членувате и се стигне до репутацията Ви за това как поддържате позициите си в нея.
 
- "Обаче, ако си един нормален, хетеросексуален човек, ти реално нямаш шанс в тази среда, в която живеем в момента." (някъде около 5:50 мин.) - Живи да ги ожалиш онези 90% от населението дето са хетеросексуални. Представители на нашите 10-тина процента са се загнездили по най-висшите етажи на властта, а хетеросексуалните като нея и шефа й само с техните мижави далаверки и партийки едвам оцеляват...
 
 
- "Те (хомосексуалните) създават мейн-стрийм. Те създават едно модерно движение, което увлича и такива, които не са хе- ъъ хомо-сексуални, и ги прави хомосексуални." (някъде около 9:30 мин.) - Ами, поздравления, момичета, явно сме съвременните диктатори на модни течения!    Само като ни видят НОРМАЛНИТЕ какви сме прекрасни, модерни, различни, моментално решават, че и те искат да минат под дъгата, за да станат като нас. Само тук ме гложди един въпрос. Като е толкова увличащо и въпрос на избор, като с демонстрациите си "заразяваме" даже дечицата с нашата "извратеност", защо моята собствена дъщеря, която знае, че мама харесва жени, познава всичките ми (вече бивши) приятелки и дори ме е виждала да се целувам с тях (не при умишлена демонстрация, сега да не вземете да ме изтропате пред "Атака", случайно се е случвало), та защо тя продължава всеки ден като я взимам от училище разпалено да ми разказва как този ден й е намигнало или я е хванало за ръката момченцето, в което е влюбена? Прави ми демонстрации на хетеросексуалност ли? Или иска чрез подражание към това какво тя харесва, да накара и мен да захаресвам мъжкия пол???
 
 
В заключение давам своето обещание, че ако гадженцето на половин "Атака" (пардон, г-ца Гаджева имах предвид) отново реши да прави хетеро-прайд, аз лично с удоволствие бих се включила в него. За да съм в мейн-стрийма дето се вика. И за да проверя дали няма да ми повлияе да стана хо- ъъъ хетеро-сексуална Smile  Но дотогава ще гледам да съм се залюбила с някоя коза или кобила примерно (в буквалния смисъл), понеже мисълта на госпожицата явно е твърде ангажирана с въпроса за зоофилията, а аз като един толерантен гражданин на нашата родина, бих искала да се съобразя с нейните психични нагласи и несъзнавани търсения.
avatar
stardust

Брой мнения : 168
Join date : 25.09.2011

Върнете се в началото Go down

Re: Европейският съюз и гей браковете

Писане by Slimsss_ on Чет 6 Фев 2014 - 13:02

Тази г-жа Гаджева , даже ме е срам да я изкоментирам . Седнала на това столче , като баба ми както преде чорапите на село ... Неоправена , изглеждаща надрусана и ще ми коментира тя , колко сме "болни" . Понеже не бях гледала клипчето .. Но прочетох дългите ви коментари реших и аз да го направя ... Та да видим до какъв извод ще стигна аз с тази ... Необразована г-жа !

-"Кой трябва да следи за това" .. - "Е как кой , г-жа Фандъкова ..."
Ама разбира се , че тя .. как кой ! Предполагам , че в София всичко е наред , улиците са оправени , данъците са платени , вече никъде не се пуши , престъпноста намаля "драстично" . Време е да излезнете по кафетата и да следите кои хора се държат за ръка . Пък случайно ако две приятелки (хетеросексуални) се целунат по устните-да не забравите да ги глобите. После може да ги затворите в лаборатория,за да разберем дали са хетеро или хомо. ( Това малко ми прилича на експериментите с мишчиците-горките мишки :( )

-"Много е ясен текста" - Какво му е ясното на текста бе г-жо Гаджева ? (Спрете да се чешете по тая коса , че горко му на водещия от такива нечистоплътни жени като вас) . " Става въпрос за американския посланик , който се беше хванал с др мъж за ръка " . А така , а Вие когато ходите да си разправяте глупостите по национален ефир , не може ли преди това да си отворите гоогле-то и да видите как му е аджеба името на посланика и "ония" мъж . Г-жо Гаджева , ако Вие практикувате зоофилия , то определено аз не ч*кам малки котенца ... Разграничавайте нещата много ви моля , ставате за смях !!!

-Като гледам при вас е по възможно с това изкривено съзнание майка ви и баща ви да са братовчеди или братя от колкото мойте . Разбира се , че трябва да Ви притеснява . До колкото съм запозната , педофилието  е нещо наказуемо в България . Ама да извинявам се , вие нали хванахте всички педофили - дори и депутати !!

Не можах да го издържа повече . Пожелавам им на г-жата и г-на един ден да имат живи и здрави читави хомосексуални деца . И когато го приемат този закон , всеки ден по 10 000лв да си ги вадят от джоба . То бива ненормална държава , ненормални депутати , ама това преминава всякакви човешки норми .
Интересно ми е г-н Сидеров , на където върви България и с това , че всяка година десетки българи заминават , като оставят семействата си , роднините си , приятелите си до къде ще стигнем ?
Един ден , когато станем малцинство , а не мнозинство . Господата роми ни превъзхождат г-н Сидеров и неговите изказвания "на сапун" и правенето му на Хитлер , до къде ще стигне . Предполагам , че бесилото ще му е малко .

Не се смятам , за ненормална , нито за наркоманка , нито за зоофил , нито за човек който ще си легне с сестра си(дори и да имах такава) .
Дай Боже някой буден гражданин , високо интелектуален , да напише отворено писмо го "Атака" , за да обясни на господата освен , че са сбъркани , че и имат една лесбийка в редицата .
avatar
Slimsss_

Брой мнения : 74
Join date : 14.02.2013
Възраст : 27
Местожителство : Пловдив

Върнете се в началото Go down

Re: Европейският съюз и гей браковете

Писане by UsualSuspect on Пет 7 Фев 2014 - 23:39

Още в началото на интервюто с Г-жа Гаджева , ми стана ясно , че още й е трудно да различи понятията ''хетеросексуалност'' и ''хомосексуалиЗЪМ'' (Макар че тази дума я мразя за Бога..няма такава дума...няма и такова понятие) Това говори много, макар че обичам да издребнявам, а сега даже го правя с КЕФ.
Има ''страхотен'' пуловер, кофти стилисти, спокойни маниери, отнесен поглед и аргументи, иначе по-присъщи за племенницата ми, която е на 5 годинки.
Малко след началото , следейки дебатЪТ, вече си представих как ...според нейната гледна точка, служители на община София обикалят столицата следейки хората за ''неморално'' или ''хомосексуално'' поведение, като им пише фишове/актове на стойност между 5 и 10 хиляди лева.
Айде сега, пак парада... Smile
Аз не знам Г-жа Гаджева депутат ли е? Член ли е...тоест... каква фигура е тя и къде аджаба е живяла през целия си живот, за да тиражира толкова несмутимо (публично) ''тези'', въз основа на които всяка нормална държава в европейския съюз е приела точно обратното за нормално. Не знам, може пък АТАКА да преборят света във вечният спор кое е нормално и кое не... Макар че само като им погледнеш ''патологичния'' лидер...хриповете ти отекват из цялото тяло.
''Патология''. Харесва ми като дума, като звучене...но дикцията й е кофти. И силно се усъмних дали не е една от малкото думички, с които е закърмена в тази иначе толкова напредничава партия.
Жалко, че по едно време ви бех голяма фенка Smile
Почна се със кръвосмешението и баща - дъщеря, сестра - брат и баба и внук...така правят хората, които са отишли да правят публично изявление без да имат подчертани и приемливи аргументи.
Викам на бис Smile
Гуспоин Тодоров с гръмкото изказване за изродщините и в частност ЗООФИЛИЯТА...ма млади момко, както казва един мой много добър приятел (хетеросексУАЛИСТ) : Много НЕхетеросексуално от ваша страна да се изказвате по този начин.
Хетеросексуален в наше село (т.е. България) значи НОРМАЛЕН.
Ем чи...кой нормален би дръзнал да се изказва така за огромна група от хора, населяваща не само територията на Н.Р.Б (бел. ред Р.Б.) ами и по целия свят, без ОЧЕИЗБИВНО да сте си направили труда да прочетете малко.
Това да се бориш за кауза, която е породена само от ниския стандарт на вашето ''възпитание'', вървейки наопаки на доста голяма част от СВЕТА (особено ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ) говори, каквото говори...само за Вас.
Иначе сте прав за изродщините в Европа, мамка му. Ние тук сме си добре, вашият партиен лидер не е национален предател и вие имате очи да се борите за хумористични каузи в ЕФИР, тогава, когато хората се приготвят за изтощителен ден, в който ще изкарат 35 лева надница, за да си платят парното.
Доста актуално, i truly admire you.
Представих си веднага в каква семейна атмосфера сте отгледан. Само на ерудити с животоподдържащи банки ''Пещерска''.
Колкото до парадите, ''ЗАЩО не си стоиш вкъщи, ЗАЩО трябва да парадираш''
Ми аз лично живея в 24 годишен ХЕТЕРО парад, а пък и фразичките са ти заучени, минахме на кръвосмешение, зоофилия, сега остана само педофилия и стигаме до хомосексуАЛИЗЪМ. Обратно с китката в първи клас Smile
Предпочитам да се самоубия,отколкото да поканя толкова некомпетентни и озлобени хора в студиото си, а както виждам и на водещия не му е много комфортно, то си е за негова сметка, избирайте си внимателно професиите.
Въпроса е защо ние в България , този...икономически ГИГАНТ в европейския съюз, да не си губим времето, саботирайки някакъв хилав гей парад от 100 човека, веднъж в годината...понеже ни било влияло кофти на децата.
Ми аз пък казвам, че 80% от децата се отглеждат във фрапантно кофти среда, въпреки, че родителите им са ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ. Никой не говори за това.
Тук все пак говорим за зоофилия... уважено.
А, така. Тука навлязохме във дълбоки води... оказа се, че НОРМАЛНИЯ човек е дискриминиран.
Ужас.
Ми то нормалния човек бива дискриминиран, дори когато се водят супер належащите национални протести в столицата и понеже нормалния човек попада в задръстване и не може да стигне до тях, за да се изкъпе и да иде на кръчма, пак РУГАЕ.
Извинете Г-жо Нормална Гаджева.
Предполагам, че вашият житейски път е осеян с доста повече дискриминация, отколкото моя.
А явно ние сме и като циганите, според госпожа Нормална Гаджева, циганите получават страхотни обезщетения от държавата. Ми така е. Това всеки го знае, облечи си червения пуловер пак и се бори за кауза, която е респективна спрямо ситуацията в държавата. Понеже нито аз, нито който и да било зоофил...простете - хомосексУАЛИСТ не получаваме работа толкова лесно, а ако трябва да съм честна...ми трябваха 11 интервюта, за да си намеря работа. Но това е само защото, ме искаха навсякъде и не можех да реша къде да започна. И защото заради компетенции като вас, икономическото положение е толкова благоприятно, че унищожаването на хомосексуаЛИСТИТЕ чрез small nuclear device, ще спомогне бързо и практично за връщането на държавата на крака.
Тази жена, и нейното ''Ооо'' са толкова пресметливо ЕЛЕМЕНТАРНИ и повърхностни, че глуповатия и фейс изведнъж...спира да ти прави впечатление.
И тук измежду редовете, поздрави на Мартин Карбовски, беше ми идол, но вече не си. А не съм само аз, така че сметката я плащаш ТИ.
Хетеросексуални ВОЖДЕ.
Към г-жа Гаджева , ПОСЛЕДНО.
Никой себеуважаващ се - депутат, член на каквато и да било партия или организация, журналист, писател или..каквато и да били личност с МЕДИЙНО присъствие...да говориш за различните и ''обичайните'' като за ''нормални'' и ''НЕнормални'' говори само и единствено за вашето собствено емоционално и положение.
Слава Богу на едно...че европейския съюз съществува. Европейския съюз (като едно съвкупно цяло) отдавна се е произнесъл по въпроса кое е допустимо и кое НОРМАЛНО. Така че жалките им опити за вграждане на дискриминация ще пребъдат...но реалността няма да се промени.
Г-жо Гаджева...

UsualSuspect

Брой мнения : 255
Join date : 20.09.2010

Върнете се в началото Go down

Re: Европейският съюз и гей браковете

Писане by The_DaRk_QueeN on Пон 10 Фев 2014 - 15:58

Единственото, по което се замислих след видеото, беше прикрития въпрос: Как се става политик в България?
...стигнах до заключението, че начално и средно, недай си дори висше, образование не е нужно, тъй като дадената Госпожа дори не знае каква е темата на разговор, на която е поканена да говори...каму ли се е подготвила по нея - хомо/хетеро/инцест....тя и понятие си няма кое какво е!
...елементарни неща, като да изслушаш себесъдника без да го прекъсваш, дадената Госпожа  също не може!
...да не лъже също никой не я е научил, защото ако наистина била имала познати хомосексуални, със сигурност не би говорила такива празни и глупави и от въздуха хванати теории!
...има и много други неща, които според мен не би трябвало да са качества на политик от каквато и да е партия, но анализa на тази личност мога да обобщя само в две думи - ПРОСТОТИЯ и НЕВЕЖЕСТВО!!!

P.S. като я слушам и си мисля, че доста често си е отваряла краката за да заеме такъв пост...и доколкото се усеща, това не и е харесало...но е доста употребена за хомосексуалния свят и заради това е толкова озлобена към него 
avatar
The_DaRk_QueeN

Брой мнения : 167
Join date : 02.07.2012
Възраст : 32
Местожителство : някъде там

http://rs666.jimdo.com/

Върнете се в началото Go down

Re: Европейският съюз и гей браковете

Писане by semper_fi on Пон 10 Фев 2014 - 17:52

О, момичета ... вие сега ли се възмущавате от българските политици, тяхното интелектуално, образователно и морално ниво?

Преди 9 години, далечната 2005-та, в парламента влиза партия, представлявана от плей-бой с голи снимки по списанията с подпечатано удостоверение, че се намира на отчет в психо диспансера. Целта и обявената политика на партита е: унищожаване на етническата толерантност, изграждане на силно националистически електорат, прокарване на идеята за "чиста България", заклеймяване на малцинствените групи. Това е по техния устав, интересуващите се могат да гугълнат.

Преди 5 години един пожарникар стана министър-председател и заяви в НАЦИОНАЛЕН ефир, че в неговата партия всички момиченца обичат момченца, а момченцата - момиченца. Това беше отразено в европейски ежедневници, след като българската телевизия срочно го потули.
/забавната част е, че в интервюто до него се вижда дама, в чийто хомосексуални предпочитания е много трудно да се осъмни човек/.

И вие СЕГА виждате колко е зле положението?  Very Happy 
Моля ви, хората, които показват България на света през последните 10 години са с IQ под 60, не могат да говорят на собственият си език, да четат също, защото очевидно не се справят с "речите", които са им подготвени и се налага да "добавят от себе си". Техните природни дадености в нормални страни биха им отредили ниво на професионална квалификация "чистач", "общ работник", в краен случай "подреждач на щандове". А вие се възмущавате, защото някаква патка не знае разликата между хомосексуалност и инцест ...  
avatar
semper_fi

Брой мнения : 1359
Join date : 13.04.2010
Възраст : 33
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Европейският съюз и гей браковете

Писане by semper_fi on Пон 10 Фев 2014 - 18:14

Малко добро настриение че темата стана много мрачна. Smile
Enjoy
avatar
semper_fi

Брой мнения : 1359
Join date : 13.04.2010
Възраст : 33
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Европейският съюз и гей браковете

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите