Търсим обилни дози вдъхновение и радост!!!

Go down

Търсим обилни дози вдъхновение и радост!!!

Писане by vali.um on Чет 16 Яну 2014 - 23:17


Да, бе!!! Търсим вдъхновението и радостта, и приятелството!
Щот в тях вярваме най-много.
От мен да мине, и любовта търсим. И... ох, добре де - и в нея вярвам, ама не по начина, по който повечето хора вярват.

Убедена съм, че не е нужно да повтаряш на някого колко мн го обичаш само защото се очаква да му го казваш, а да не си искрен. И да сте постоянно хванати за ръце или да си ровите по дупките на обществени места, да интимничите под път и над път, а когато останете насаме, да нямате какво да си кажете. Или по-зле: да сте готови да си издерете очите. Или още по-зле: да се чудите какво правите още заедно...

Лично аз съм фен на свободата. Нещо повече – ценя свободата си повече от всичко. Не мога без своето лично пространство и време само за себе си.
За мен няма положение “Ти си моя/Аз съм твоя”.
Ами няма такова нещо, всеки е даден на себе си.
Вътрешният ми свят е наистина богат и когато поискам, го споделям на драго сърце. Стига да нямам паразит насреща си.

НО съм моногамна, до дупка. Т.е. свободата не е сексуална. И човекът, който е с мен, трябва да е наясно с този принцип. Сексът е само с мен. Който не го разбира, му бием шута. От раз!

Да се донарисувам: сценарист съм, печеля някоя и друга награда /това сериозно, ама не го казвам да се фукам, а по-скоро го споделям, за да знаете, че гледам да осигурявам хляб с това, т.е. съм добра партия - не въздух под налягане.../

На свободна практика съм, занимавам се със свободни проекти, което засега не е много доходоносно, но работим здраво по въпроса и все пак успявам да си платя всички сметки!!!

В момента даже ми гори главата със сто задачи. НЕ ЗНАМ откъде въобще намерих сили и време да пиша тук. Всъщност знам - имам нужда от още и още ВДЪХНОВЕНИЕЕЕЕЕ!!!

Та всеки, който усеща, че може да ме вдъхнови, да ми пише на лично съобщение...

Какво още да кажа за мен?! Много смешен човек съм, без да искам ми се получава. Така твърдят близките ми. И имам 1 просташко черно чувство за хумор. И донякъде парадирам със самоиронията, на която съм способна. А тя самоиронията е голяма сила, ей Богу! Дава ти зелена светлина да иронизираш наред всеки, който си го проси.

За да резюмирам казаното дотук: обожавам това, което правя. И много бих се вдъхновявала от някого, който също обожава това, което прави.
.
Пример: какво по-хубаво от това по цял ден всеки от вас да се скъсва да работи това, което му е на сърцето, а вечерта се прибирате и цяла нощ се скъсвате от секс... И после да спите сладко като бебенца.

Както казва Оскар Уайлд, моите вкусове са съвсем прости: задоволявам се винаги и само с най-доброто.
Т.е. в каквито и да е партньорски отношения да се намирам, давам и изисквам най-доброто, т.е. или всичко, или нищо.
Може да съм супер щедра, но изстивам мигновено, ако няма взаимност.

Доверието ми е топ приоритет. Давам го неограничено на всеки, защото знам колко ми е хубаво, когато на мен някой ми гласува доверие. Тогава давам най-доброто от себе си. Знам колко е безценно, затова и аз го гласувам.
На пръв поглед някой би ме взел за наивна дечурлига... Но аз си го прибирам /доверието/ обратно, надуша ли, че не е точният. Имам вграден детектор за всякакви маски и фалшивости. Интуиция-машина.

И пак да кажа: аз съм 100 % моногамна.
ЗАЩОТО: нямам време за игрИчки. Отне ми цял живот да разбера точно какво искам да правя с живота си. И когато най-после разбрах, последното, което очаквам от интимния ми партньор, е да ми пречи, като ми върти номера и ме мотае. При мен просто няма такъв сценарий. По-добре да си умра сама.

Дали вярвам в любовта, оназ неръждаема стомана от приятелство и секс?!
Не съм я срещала. А почти всички примери, които познавам, нещо все се сгромолясват.

Следващото го казвам без никаква логическа връзка - обожавам да се целувам и се целувам страхотно. Без да преувеличавам. Но го правя рядко.

Нямам никакъв проблем със самочувствието и външния вид. Дори лятото на 2012 отрязах 1 най-искрено предложение за брак. А бях облечена като клоун. Хахахха. И човекът беше най-чудесен, страхотна партия, щеше да ме носи на ръце.... Но нямаше как да не го отрежа. Не беше той ЧОВЕКЪТ...

Относно секса, установила съм, че ако не е с точния човек, е абсолютно депресиращ за мен.
Т.е. необходимостта от секс никога не е имала власт над мен. Благодаря на Господ за тялото си и гей порното! Да съм жива и здрава - дал ми е от всичко. И така, щом либидото ми се качи до критичната точка, нямам никакъв проблем сама да се обичам. Спестявам си стрес и болести, които толкова хора си лепват само защото искат да си начешат крастата. Било то и с най-неподходящия човек...

За какво пиша тук?! ТЪРСЯ! Нея, Вдъхновението в женски род. Ама нека да е в много женски. Имам предвид харесвам женствени момичета, не лигли, но не и мъжкарани. И никой да не се засяга – моля, казвам за да огранича потока от съобщения. За да се опиша визуално, и аз съм женствена нелигла. Или мъжки мозък в женско тяло, най-просто казано. Абе най-обикновена кранта съм, хахаха! Който се интересува, мога да пратя снимка на личен мейл. Най-обичам да боравя с пощи. В този форум, ако сте забелязали така и не се научих да влизам по-редовно.

Като казвам “ТЪРСЯ”, се изсилвам... Винаги съм си била по-скоро самодостатъчна, степен вълк, едва ли не. И съм оставяла на хората сами да ме търсят, сами да идват при мен. Та най-важното, с което ѝ помагам на все още търсещата точна Жена да ме открие, е може би това, че се регистрирах в този форум. И сега, че подхванах и се излагам тука най-умишлено в тая тема. Ама дай Боже, поне да ви вдъхновя. Или разсмея. И много моля - да не раздуваме дискусия.
На когото съм му любопитна като птица, да ми пише.
Ето ми го мейла: fedya0986@abv.bg

Признавам никак няма да ѝ е лесно, горкото момиче. Хайде от мен да мине, някой ден ще ида на лесбийски бар. Но някакси не си представям да се засека с моя човек баш там. Е, и тук не ми се вярва да го намеря, ама ето на – пиша. Знае ли човек.

Казах го вече, ама пак ще го кажа:
за мен най-важното нещо, когато си с някого, е да се вдъхновявате ВЗАИМНО...

А най-хубавото и зареждащо нещо би било всяка вечер когато лягам и всяка сутрин, когато ставам, да натискам този някого в леглото. С радост и от любов. Работата е там, че съм неуморна, като чисто нова спортна кола – мазерати. С две страхотни въздушни възглавници, отпред...

Ако не друго, надявам се да сте се забавЛИЛИ с моите глупости.

И пак да припомня, търсим ВДЪХНОВЕНИЕТОООООООО! Съвсем сериозно!
Айде живи и здрави!
И сърдечно благодаря за гостопремството, на олигофренската ми тема, съфорумчовци!!!
avatar
vali.um

Брой мнения : 57
Join date : 20.11.2013
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Търсим обилни дози вдъхновение и радост!!!

Писане by Dion on Пет 17 Яну 2014 - 0:08

Smile Това за Свободата и Вдъхновението е много ЯКО! Wink
avatar
Dion

Брой мнения : 257
Join date : 14.12.2013
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Търсим обилни дози вдъхновение и радост!!!

Писане by vali.um on Пет 17 Яну 2014 - 11:42

Благодарим Wink
avatar
vali.um

Брой мнения : 57
Join date : 20.11.2013
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Търсим обилни дози вдъхновение и радост!!!

Писане by vali.um on Нед 19 Яну 2014 - 9:53

Здравейте, скъпи момичета!

Да знаете, суперски сте! Oбичам ви!!!
Благодаря на всички, които ми писахте.
Някой се беше объркал, че съм пуснала темата, защото ми липсвало вдъхновение. А то не липсва /благодаря ти, Господи!!!/, ами проблемът ми е, че съм ненаситна ламя...

Но сега ще ви известя за нещо неизбежно. Сърцето ми не е свободно. И никога не е било.
Толкова много се обичам и ми е забавно с мен самата /дори в леглото/, че няма място за втори човек. Който да застане между мен и ... мен... Това е положението и държа да съм искрена. За да няма наранени.

И сега ще ви се разкрия, за да изясним всичко: аз съм “валсексуална” /в превод обичаща секса с val/.ium/...  Very Happy / Никога не съм го крила. Всичките ми приятели ме приемат такава, каквато съм. Та дори и родителите ми...

Сега! Единственият недостатък е, че не мога да стигам врата си с език.   
Защото вратлето ми /дето го гледаш и се чудиш откъде да го почнеш, къде ли е най-вкусно... а при мен нали започвам с В, всичко е вкусно.../ та вратлето ми освен тънко е и дълго, и колкото и да е дълъг, езикът ми все капитулира по пътя на юг!

Ти да видиш значи: 2 хубави гърди, главозамайващо тънко кръстче, безумно дълги ръце, от които просто не мога да избягам... Може да се каже, че единственото несъвършенство е лекото целулитче на дупето, ама сега ще си позволя 1 автоцитат от “Трите трупа”: “Жена без целулит е като мъж без брада ”. Но пък никога не съм пазила диети. А целулитът ту се появява, ту изчезва. Особено като съм в работен процес, и барабаня бясно по клавиатурата, и жуля кафе след кафе, целулитът ми, клетия, съвсем се стопява...

И тогава едва се сдържам да не си посегна...  Embarassed 

Препрочитам си горните редове и си викам: “Бреййй, ццц, от това може да излезе нелош моноспектакъл.” Ще напълним салона.

Да знаете, че това е най - готиният форум, ей! И единственият, в който не съм се зачудвала за миг дали да се регистрирам... Сега обаче ще спра с писането тук, щот супер ме разсейва от 1 твърде важна история, която като я завърша, живот и здраве, ще ви поканя да видите и чуете!

И да знаете, вие всичките сте най-страхотни пичове!!!

И приятелства не отказвам, всяка от вас е добре дошла. За любов виждате не ставам. Сега ако ме питате, все пак дали някоя има шанс – само ако е не по-малко грозна от Чарлийз Терон или Мишел Пфайфър. Макар че и това не е гаранция, щот с моя акъл, веднъж 1 МишелПфайфъроподобна ме заухажва не на шега, пък аз никак не ѝ реагирах... Щот хич не ми беше до любов до тогава...

И така изводът: обичайте се и да се обичаме!!!

Айде слънчево и вдъхновено от мен, валсексуалната!
avatar
vali.um

Брой мнения : 57
Join date : 20.11.2013
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Търсим обилни дози вдъхновение и радост!!!

Писане by ida on Нед 19 Яну 2014 - 11:27

Сърцето ми не е свободно. И никога не е било.
Толкова много се обичам и ми е забавно с мен самата /дори в леглото/, че няма място за втори човек. Който да застане между мен и ... мен...

Все едно аз съм го писала това...
avatar
ida

Брой мнения : 223
Join date : 09.04.2012

Върнете се в началото Go down

Re: Търсим обилни дози вдъхновение и радост!!!

Писане by covington on Нед 19 Яну 2014 - 13:18

Very Happy Very Happy Very Happy 

vali.um wins. on all grounds.
avatar
covington

Брой мнения : 1254
Join date : 21.01.2011
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Търсим обилни дози вдъхновение и радост!!!

Писане by vali.um on Пон 20 Яну 2014 - 3:15


Ху-ху, бу-ху!  Wink 
avatar
vali.um

Брой мнения : 57
Join date : 20.11.2013
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Търсим обилни дози вдъхновение и радост!!!

Писане by vali.um on Пон 20 Яну 2014 - 14:22

Само да вметна нещо кратко, но важно.

Много хубаво и дори препоръчително е да се обичаме сами себе си. Как иначе ще обичаш приятелите, близките, ако не обичаш първо себе си, нали?! С това всички сме съгласни.
Т.е. умерената самолюбов е задължителна. И трябва да я приемаш всеки ден по 1 таблетка, сутрин, обед и вечер. На гладно и на сито стомахче. Но винаги в съчетание с 1 противодействащо вещество - самоиронията!
Ако човек не е способен сам себе си да осмива и да се съсипва от ирония, един ден неизбежно се взима твърде насериозно. И се извращава в най-клиничен нарцис.
А няма нищо по-нищожно скучно и неспасяемо /за теб и за другите!/ от това да се вземаш твърде насериозно. Поне според мен.

Тавтологията в "няма нищо по-нищожно" е съвсем умишлена и стилистично употребена.

Изводът?! Обичайте се да се обичаме! И се смейте да си се надсмиваме!

Айде вдъхновено и радостно!!!
avatar
vali.um

Брой мнения : 57
Join date : 20.11.2013
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Търсим обилни дози вдъхновение и радост!!!

Писане by vali.um on Пет 24 Яну 2014 - 0:04

Ех, това вдъхновение. Ех, тази радост.
Оказва се почти невъзможно да предвидиш ефектите от тях.
Пример: от 3 дни съм в течение на една ...
СТРАХОТНА НОВИНАААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Толкова радостна, че ме оставя в тотален нокдаун и неспособност да ѝ реагирам.
Как съм последните 3 дни ли?!
Изумена. И изтощена.
От радост. И благодарност.
Ти да видиш.

Но ей тези думи /по-долу в линка/ преди точно 2 години ме накараха да зарежа всичко разумно, всичко сигурно. И напълно безпаметно и отчаяно да се хвърля към наглед пълната лудост и вятърничавост - онова, което най-обичам да правя - писането на сценарии. И чиито плодове бера в момента. Случва се нещо ДЕЙСТВИТЕЛНО РАЗКОШНО, но ще споделя повече, когато съм по-адекватна! Може би в споделянето с повече хора, сивото месо в главата ми ще почне да храносмила по-ясно случващото се.

Само непременно прочетете линка! Conclusion: DON'T WAIT!!! Just live your dream and share your passion!!!!

https://lh5.googleusercontent.com/--eK3ba_xWUU/TXiv1D9M6NI/AAAAAAAABhY/WtEnijKhuUk/s1600/tumblr_lhnkiowZko1qb8ikqo1_500.jpg
avatar
vali.um

Брой мнения : 57
Join date : 20.11.2013
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Търсим обилни дози вдъхновение и радост!!!

Писане by murmrun on Пет 24 Яну 2014 - 10:38

Жива. Да. Не. Бях.
avatar
murmrun

Брой мнения : 296
Join date : 16.01.2010
Възраст : 39
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Търсим обилни дози вдъхновение и радост!!!

Писане by vali.um on Пет 24 Яну 2014 - 10:59

Благодарим за коментара - жизнеутвърждаващ! Very Happy Very Happy Very Happy 
avatar
vali.um

Брой мнения : 57
Join date : 20.11.2013
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: Търсим обилни дози вдъхновение и радост!!!

Писане by latuacantante on Сря 17 Фев 2016 - 12:23

Кратък насочващ въпрос: Самоиронията ти мислена ли е, или заема 30% от разговора? Изискваш ли дамата срещу теб да те опровергава, или ако тя се включи да те доиронизира с още по-набъбнал ентусиазъм от твоя, това би те обидило?
avatar
latuacantante

Брой мнения : 29
Join date : 30.03.2015
Възраст : 42
Местожителство : Варна

Върнете се в началото Go down

Re: Търсим обилни дози вдъхновение и радост!!!

Писане by latuacantante on Сря 17 Фев 2016 - 12:31

ida написа:
Сърцето ми не е свободно. И никога не е било.
Толкова много се обичам и ми е забавно с мен самата /дори в леглото/, че няма място за втори човек. Който да застане между мен и ... мен...

Все едно аз съм го писала това...

Почесвам се зад ушето, чакайки истината да нахлуе в мисълта ми. Ето я: Ако партньорката ти и тя е с казус : "Няма място за друг между мен и мен", представям си как правите секс вие четирите: Всяка чака някоя друга да я задоволи първо интелектуално, щото е решила че сексът трябва да се прави първо в мозъка, обаче никоя не ще да е първа, щото всяка от МЕН, МЕН, МЕН и МЕН е така отдадена на самолюбовта, че за любовта има само една ниска табуретка, от която те заболява кръста.

Смирението като понятие дали е възможно да представлява някакъв интерес в днешната ти реалност?
avatar
latuacantante

Брой мнения : 29
Join date : 30.03.2015
Възраст : 42
Местожителство : Варна

Върнете се в началото Go down

Re: Търсим обилни дози вдъхновение и радост!!!

Писане by gia on Сря 17 Фев 2016 - 16:28

latuacantante написа:
ida написа:
Сърцето ми не е свободно. И никога не е било.
Толкова много се обичам и ми е забавно с мен самата /дори в леглото/, че няма място за втори човек. Който да застане между мен и ... мен...

Все едно аз съм го писала това...

Почесвам се зад ушето, чакайки истината да нахлуе в мисълта ми. Ето я: Ако партньорката ти и тя е с казус : "Няма място за друг между мен и мен", представям си как правите секс вие четирите: Всяка чака някоя друга да я задоволи първо интелектуално, щото е решила че сексът трябва да се прави първо в мозъка, обаче никоя не ще да е първа, щото всяка от МЕН, МЕН, МЕН и МЕН е така отдадена на самолюбовта, че за любовта има само една ниска табуретка, от която те заболява кръста.

Смирението като понятие дали е възмож но да представлява някакъв интерес в днешната ти реалност?

Не вярвах, че някога ще го кажа, но на мен лично ми идва прекалено много шизо тази история.... Много "мен" станаха, започнах леко да се обърквам, а какво ли й е на лирическата героиня...
За "смирение" в днешно време можем да чуем все по -рядко, на моменти имам чувството, че го има само в тълковния речник...
avatar
gia

Брой мнения : 23
Join date : 25.09.2011
Възраст : 31
Местожителство : Някъде много на запад..

http://lesikon.ning.com/profile/GabrielaIvanova

Върнете се в началото Go down

Re: Търсим обилни дози вдъхновение и радост!!!

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите