… с мъж

Страница 1 от 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

… с мъж

Писане by murmrun on Сря 7 Ное 2012 - 14:45

С риск някои от потребителите да се скандализират от тази тема, повдигам я! Тъй както се повдига… хайде, няма да го казвам. Twisted Evil
И все пак е интересно, сигурна съм, че много от юзърките юзват или са юзвали истински фалоси - тайно, явно, преднамерено или не. Така че, признайте си, споделете – правите ли го, харесва ли ви, доколко и така нататък. Нека не говорим за това кой какъв е и доколко – лес, би, транс и тъй нататък. Neutral Споделете опита, впечатленията си, а защо не – и вкусовете.
Лично аз имам положително мнение за всякакъв секс bounce , дори и този с представителите на противоположния пол, ако и те самите да не са ми интересни. Харесва ми, доставя ми удоволствие, правя го рядко, но с охота. Предпочитам да е по моя инициатива и изобщо аз да съм водещата; липсва моментът със съкровеността и обожанието, но пък чисто физиологично би могло да бъде чудесно. pig

Е, ваш ред е.
avatar
murmrun

Брой мнения : 296
Join date : 16.01.2010
Възраст : 38
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: … с мъж

Писане by Гост on Сря 7 Ное 2012 - 18:07

murmrun написа:С риск някои от потребителите да се скандализират от тази тема, повдигам я!
Въ, как' Сийке!...Ей ся та прибиха с камънье! Very Happy
Но, като си повдигнала....темата, подмести се тогаз на позорния стълб да направиш място и за мен Twisted Evil
Значи, една личност на времето беше казала крилатата фраза, която ще си позволя да цитирам: "Пенисът е страхотно нещо! В него няма нищо лошо, като цяло. Лошото - това е в останалата част /задния му край/".
Аз не съм съгласна с това и ще се постарая да се обоснова съвсем практически ориентирано и ясно. Smile
Пенисът е много анатомично и удобно приспособление на природата. Очевидно, че по - добро не е могло да се измисли, иначе щеше да е факт.
"По - добро" - но за своята функция. А, функцията на члена /на този, както и на всеки друг...член/ не е, частният интерес, а общественият /затова се казва ЧЛЕН, ако не знаете:Д/! Twisted Evil
Иначе казано, пенисът не е проектиран да носи удоволствие на жената, а, да носи деца на света.
И се справя с тази си задача повече от отлично /като се има предвид преселението на Земята и честотата на абортите/.
Концентрирайки се върху чисто сетивното усещане, обаче, и абстрахирайки се от емоционалната страна /за да съм стриктна по темата/, то, няма какво да лъжа, членът ми е крайно ...недостатъчен.
Принципно ключалките са направени, за да се задействат с ключ, но практиката е показала, че шперцът /в ловки ръце/, върши далеч по - експедитивна работа. Twisted Evil
Принципно краката са направени анатомично за придвижване, но който иска да стигне високо и далеч, ползва самолет.
И, макар че аеродинамиката си има своите безспорни преимущества, тя, сама по себе си, е крайно недостатъчна за ...онези, които знаем, че може и по - добре Wink
Защото просто уменията на ръцете, тяхната гъвкавост, форма, гладкост и... ръбатост, предлагат в пъти повече, отколкото възможностите на члена...които, факт, са доста ограничени и еднообразни.

Що се отнася до "алтернативните практики" в хетеросексуалния секс - първо, те доста по - рядко се прилагат от мъжете и второ, доста по - рядко тяхното прилагане се класира дори в графата "прилично".
И трето, ако първите две са налице, тогава няма голяма разлика, защото практически не правиш хетеросексуален секс, а лесбийски секс с мъж. Very Happy

Ми, значи, като си препрочитам горното, излиза, че не съм фен на секса с мъже - въпреки че не храня никакви етични и емоционални предразсъдъци и обременености спрямо него. Просто не ме кефи особено.
Предполагам че това значи, че ся трябва да сляза обратно от позорния стълб... Embarassed

Гост
Гост


Върнете се в началото Go down

Лесбийки говорят за пениси

Писане by murmrun on Сря 7 Ное 2012 - 20:10

Благодаря за поредното духовито мнение, Black Queen! Шах и мат с пешката, дет са вика... sunny Кака ти Сийка обаче се сеща за поне няколко функции на пениса:
Секс (за удоволствие и възпроизводство), пикаене, повод за гордост.... (И в частна, и в обществена полза са, бих казала Embarassed ).

О, сребристолунен ужас! Скандал! Лесбийки говорят за пениси!

Аз не смятам, че туй чудо на аеродинамиката е лошо или недостатъчно, по-скоро бих казала, че наличието му влияе пряко на неговия приносител и в повечето случаи не по много позитивен начин.

Попадала съм на доста мъже, които обичат и умеят да ползват и езика, и ръцете си, обаче това не прави цялостното изживяване по-вълнуващо, ако нямаш някакво специално отношение към човека. А на мен към мъже ми е трудно да имам – тук вярвам всички ще ме разберат. И така, приятно, сносно или яко, ама.. ебане. С неутрална конотация. Cool

Хайде, няма ли още някоя опита да се качи при мен на позорния стълб? Признайте си!
avatar
murmrun

Брой мнения : 296
Join date : 16.01.2010
Възраст : 38
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: … с мъж

Писане by toothfairy on Чет 8 Ное 2012 - 9:34

НЕугледната НЕфункционалност на т.нар. пишка в никакъв случай не може да се окаже препятствие да оценя човека "емоционално" ;-) .... Също така, с удоволствие бих споделила която и да е жена с мой близък приятел (soulmate).
avatar
toothfairy

Брой мнения : 180
Join date : 14.06.2012
Възраст : 33
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: … с мъж

Писане by murmrun on Чет 8 Ное 2012 - 11:21

Най-високата емоционална оценка за мъж е явно споделянето на „която и да е” жена …
Е, потресена съм!
Смятах себе си за лоша лесбийка (понеже от време на време „съгрешавам” с мъже), но благодарение на теб, toothfairy, осъзнавам, че имало далеч по-лоши. pig

p.s. И, за да не изместваме темата - така и не ми стана ясно: правиш ли секс с мъже, или само ги оценяваш така емоционално? Ако да, какво ти харесва, какво не и т.н.
avatar
murmrun

Брой мнения : 296
Join date : 16.01.2010
Възраст : 38
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: … с мъж

Писане by ida on Чет 8 Ное 2012 - 14:16

Емоционалният секс с мъж може да бъде супер, но в останалите случаи е просто .. скучен ...
avatar
ida

Брой мнения : 223
Join date : 09.04.2012

Върнете се в началото Go down

Re: … с мъж

Писане by ???? on Чет 8 Ное 2012 - 14:23


Скучно може да бъде и с жена
Според мен всичко зависи от " химията" !!!

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: … с мъж

Писане by Marinki on Чет 8 Ное 2012 - 16:02

Аз пък не понасям нито миризмата на мъжките феромони, нито наличието на окосмените им части.. И задника да си обезкосмят дори, пак ще знам, че има фоликули там отдолу silent
Освен това липсата на гъвкавост е потресаваща, като че ли този член е определил единствената нещастна, вдървена чупка в кръста. Горкият мъжки торс е лишен от нашето sway. Все аз е трябвало да им се вплитам, аз да им се нагаждам по тялото - все едно да прегръщаш бук в ниските места на Централни Родопи.
Иначе казано, пенисът не е проектиран да носи удоволствие на жената, а, да носи деца на света.

... yes, indeed. И тъжно е колко милиарди незадоволени жени се самозалъгват, че извличат нещо повече от това. Още по-мъчно ми е за онази част, която е ОК единствено и само с въпросната функция и смирено не търси нещо отвъд. Изобщо култът към този орган от страна на жените ми е крайно непонятен. Изключвам тези, които се любят задължително с цел оргазъм, които свършват от щракане с пръсти и нямат нужда от каквато и да е предварителна и следварителна закачка.
Още едно неудовлетворение е времето за изпълнение на секса : с мъж то е неминуемо ограничено.
И накрая: тези мъже все трябва да изпитат оргазъм, да си изхвърлят семето демек, за да могат да кажат, че са правили секс. Е WTF!?!?!?!
avatar
Marinki

Брой мнения : 206
Join date : 28.10.2011
Възраст : 36

Върнете се в началото Go down

Re: … с мъж

Писане by lira on Чет 8 Ное 2012 - 17:33

Хмм, предупреждавам, че в поста ми може да се намерят следи от дискриминация, стереотипизиране и леко груб език, за което ще се автомодерирам, при необходимост (чети като забележка на ЕК).
Преди и аз да се кача на позорния стълб, настоявам и да бъда вързана за него!
Първо ми се струва, че темата е доста семпла и засяга само историята на нашата фалосоупотреба и коментари по нея, но наистина имам чувството, че сме много добри (жените/лесбийките) в превръщането на едно семпло фалопотребление във философстване относно "емоционален секс", споделяне на жени (?!?!), не/удовлетвореността от секса като такъв, както и изконните функции на самия фалос. Добре, момичета, но да се върнем на темата.
Знам, че точно тук съм споделяла, че "лесбийките не спят с мъже", но ето, че пак ще се самоопровергая. Та значи юзвала съм много фалоси от късна тийнейджърска възраст, та чак до преди няколко месеца-защо няколко месеца-защото си запълних отпуснатата ми квота за 2 пъти годишно още във второто тримесечие и бях яростно порицана.
Признавам си, че повечето пъти юзвам фалосите в нетрезво състояние, даже не съм юзвала на трезво от има-няма 9 години. Какво ми дават-със сигурност не оргазми, както и удволствие. Защо го правя...предполагам по навик, аххаха, и аз не знам, защото съм много сексуална, или поради някаква травма от ранното ми детство. Признавам си, че всъщност най-много ми харесва да ги лапам, даже понякога моля някой приятел да му го полапам малко, ей така, само за да ми мине желанието. А онзи ден, докато се разхождах в паркчето на Военната академия, в главата ми просто изникна "пишка", не знам дали заради военните, но не беше нито с положителна, нито с отрицателна конотация, както видях, че е казано-"С неутрална конотация".
Какви са предпочитанията ми-една (моя) педя дължина, фи 4-5, по-скоро 4, за предпочитане твърд и не-крив.
Лесбо сексът с мъже ме наведе на мисълта, дали пък могат две жени да правят хетеро секс при наличие на колан-чаластратор?!?!?
Както и това, че една моя неинтимна приятелка твърди, че иска да се ожени за мен, но трябвало само да си присадя ИСТИНСКИ фалос, прави ли я емоционална лесбийка?!?!?
Просто в мен забушува буря от въпроси, една малка духовна Санди.
И да си кажа, все пак, че самото наличие на фалос между нечии крака (имам предвид прикрепен между тях, а не проникващ), ми действа много несексуално и поражда в мен някакво усещане за неестественост в сексуалната сфера.
Моля да постоя още малко вързана за позорния, както и очаквам леко попляскване.
avatar
lira

Брой мнения : 1098
Join date : 26.06.2009
Възраст : 35

Върнете се в началото Go down

Re: … с мъж

Писане by toothfairy on Чет 8 Ное 2012 - 17:34

murmrun написа:Най-високата емоционална оценка за мъж е явно споделянето на „която и да е” жена …
Е, потресена съм!
Смятах себе си за лоша лесбийка (понеже от време на време „съгрешавам” с мъже), но благодарение на теб, toothfairy, осъзнавам, че имало далеч по-лоши. pig

p.s. И, за да не изместваме темата - така и не ми стана ясно: правиш ли секс с мъже, или само ги оценяваш така емоционално? Ако да, какво ти харесва, какво не и т.н.

Но, murmrun ... аз съм изключително добра "лесбийка" ! Както и нелоша "хетеросексуална" (според случая :-))) ...
Разбира се, че правя :-) Първо "оценявам", после злоупотребявам (тва в кръга на шегата, де, никому зло не правя.)
За жалост, с възрастта нещо изборът ми все по-рядко е на емоционален, и все по-често - на "визуален" принцип ..... което (уви!) е причината все по-рядко да си лягам с мъже напоследък.
avatar
toothfairy

Брой мнения : 180
Join date : 14.06.2012
Възраст : 33
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: … с мъж

Писане by toothfairy on Чет 8 Ное 2012 - 17:40

П.С. - защо някак си имам усещането, че "споделяне" на жена, тук масово се чете като "изнасилване" (може би "групово") на жена ?! .... хммм.


Модераторско словоизлияние: Уважаваме всяко мнение, но е достатъчно да се публикува по веднъж (предполагам е било бъг в сайта). Можеш да си редактираш поста, добавяйки разни неща, вместо да постваш ен на брой мнения едно след друго. И все пак ще помоля за придържане към темата.


Съжалявам, наистина нещо се бъгна, докато поствах. :-)


Последната промяна е направена от toothfairy на Чет 8 Ное 2012 - 19:30; мнението е било променяно общо 1 път
avatar
toothfairy

Брой мнения : 180
Join date : 14.06.2012
Възраст : 33
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: … с мъж

Писане by Гост on Чет 8 Ное 2012 - 19:27

lira написа:
Лесбо сексът с мъже ме наведе на мисълта, дали пък могат две жени да правят хетеро секс при наличие на колан-чаластратор?!?!?
Благодаря за този въпрос /не знам дали беше въпрос, но ще се възползвам от въпросителните Very Happy /.
Ако говорим за "страп-он" колан, въпросът си заслужава специално внимание по тази тема, според мен. и, да, не мисля, че е звучи абсурдно, да "правиш лесбийски секс" с мъж, за разлика от това, да правиш "хетеросексуален секс" с жена.
Защото видът секс/уална практика/, не зависи от това, какъв е биологичният пол на партньорите, а именно, какви методи и средства използват в практиката си. Единствено хетеросексуалният секс познава т.нар. "съвокупление" - терминът е едновременно медицински и легален и означава само и единствено проникване на пенис /анатомичен такъв/ във вагина /анатомична такава/. Т.е., очевидно съвокуплението, биологично, може да се осъществи само от мъж и жена - едновременно. Но това, че може, не означава, че се.

Така, ако имаш кола, но си отишъл до магазина без нея, в този момент ти си пешеходец, а не шофьор.
Така, ако мъжът или жената, правейки секс, не използват своите природни атрибути по предназначение, то те не правят хетеросексуален секс. Независимо дали те си дават сметка за това или не. Very Happy
По същата логика, ако две жени /или каквато и да е сексуална конфигурация, независимо от пола/, ползват синтетични заместители /вибратори, пенис колани и др. стоки на секс-индустрията/, те отново не практикуват "хетеросексуален секс".
Но ако две жени ползват въпросните заместители, това не може да се нарече и стандартен лесбийски секс, според мен - т.к. стандартният лесбийски секс не използва заместители на фалоси /обратно на сценариите на порноиндустрията/.

А, въпросът "за" или "против" използването в женски двойки на заместителни средства на фалоси, е съвсем отделен и съществен въпрос. Smile

Гост
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: … с мъж

Писане by lira on Чет 8 Ное 2012 - 19:51

Поради силни притеснения, че темата отново се измества, няма да влизам в разсъждения по темата какво е секс, какво хетеросексуелн секс, какво хомосексуален и други подобни. Наистина не ми се иска да направим и с тази тема това, което правим с много други - размиваме ги и после ги заключваме.
Само тва с колите... Rolling Eyes

avatar
lira

Брой мнения : 1098
Join date : 26.06.2009
Възраст : 35

Върнете се в началото Go down

Re: … с мъж

Писане by murmrun on Пет 9 Ное 2012 - 10:17

Благодаря на всички за отговорите!
Marinki, метафората с бука в централно Родопи изкърти! Наистина, има го това, че мъжете са по-дървени в преносен и буквален смисъл, по-малко склонни да се нагаждат като цяло, на първо място са те самите и тяхното удоволствие, обаче те си търпят и доста негативи, свързани с притежанието и употребата на пенис. И ако ние жените осъзнаем това, може би култът към фалоса няма да има такива измерения. Иначе си подозирам , че този култ до голяма степен се корени в т. нар.„penis envy” според теорията на Фройд. study
Lira, оценявам високо споделения личен опит, още повече пикантните подробности и разбира се култовото ти почти колкото образа на фалоса в културата чувство за хумор! Наистина има леко изместване в темата, обаче помисли си колко е трудно за една истинска лесбийка да си мисли/припомня секс с мъже! Сигурно причинява срам, неудобство, събужда неприятни спомени и т.н. Освен това, не виждам нищо лошо да се поразсъждава върху темата философски, психологически и изобщо по-софистицирано! (Ето, аз цитирах Фройд, понеже е престижно.) bounce Нещо повече, видно е, че аз леко насочих темата към емоциите, защото ми се струва, че не можем съвсем да ги „оперираме” от какъвто и да било секс. Не е ли така? Имам няколко шеговити въпросчета към теб: ти единствена тук признаваш, че правиш секс с мъже и той не ти харесва – въпреки че си дала някакво обяснение, аз наистина не разбирам защо го правиш; другото нещо е, как по дяволите имаш толкова конкретни предпочитания за размерите на пениса, когато твърдиш, че практикуваш този спорт само и единствено в нетрезво състояние…
Toothfairy, относно потреса ми от твоето изказване за „споделянето” на жени: както съм намекнала по-горе, за мен сексът с жени никога не е просто секс, има нещо специално, съкровено и т.н. Та, не го чета като „изнасилване”, просто ми е трудно да си представя как това може да присъства в една тройка и най ме възмути всъщност „коя да е”, което чета като всяка жена. Явно много държа на емоционалната хигиена или казано по-просто съм такава консерва, че чак дрънкам. Embarassed
Black Queen, забелязала съм любовта ти към дефинициите и майсторския начин, по който ги излагаш – обосновано, аргументирано, ако човек реши да ги оспори, душа да му е яка! Надушвам тук някаква професионална деформация. Както и да е, не смятам, че легалните термини са необходими във всички сфери на обществения (и форумния) живот. Също ми е интересно кой е източникът, на който се позоваваш за това какво е „стандартни лесбо сексуални практики”. И за това ли има общоприети международни стандарти, както в счетоводството например?
Иии, най-важното е да се обичаме, ако не се обичаме, да правим секс, ако не с жени, поне с мъже, ако не с мъже … със себе си! (цитат от книгата „Жената и жената интимно”) :wine:



avatar
murmrun

Брой мнения : 296
Join date : 16.01.2010
Възраст : 38
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: … с мъж

Писане by lira on Пет 9 Ное 2012 - 11:33

Е, м., щом нямаш нищо против размиването на темата, аз най-покорно ще се съобразя с твоето желание, каквото и да е то (все пак темата си е твоя). Ще се насоча към отговаряне на въпросите ти, отново най-покорно, разбира се. Като начало искам да кажа, че напоследък все по-рядко ми се иска да се замислям за истински лесбийки, пренаситила ли съм се, що ли...пък е ако тръгнем да дефинираме що е то истинска лесбийка, не знам дали ще открием такъв екземпляр наоколо Very Happy (само да попитам, нали още съм вързана за позорния стълб?)
Относно обяснението за секса с мъже, който не ми харесва-май съм най-добра в любовните обяснения, но ще се опитам да се обясня и тук. Всъщност и на мен ми е трудно да се разбера понякога, но вниквайки дълбоко дори в нежеланите за анализиране мои душевни кътчета, разбирам, че причините може да се сведат до 2. Значи първо, това, че не ми харесва, не ме кара да губя вяра, че може някой път да ми хареса, та затова периодично опитвам, а и все пак е прекрасен начин да забременееш "нежелано". Другият (и много по-вероятен) вариант е сублимиране на фрустрация. Колкото и невероятно да звучи, понякога дори и аз бивам нежелана от обект на мой интерес (за което все още нямам обяснение), та в такива ситуации, предполагам, се чувствам недостойна и искам някой да ми го начука, някакъв вид самонаказание за недостойността ми (това анализиране, разбира се, дължа на моята интимно близка лична терапевтка Доктор Психо, на която искам да използвам случая да благодаря).
За конкретните размери-не винаги съм в безсъзнание, все пак помня някои по-красиви фалоси (но май не и притежателите им).
В духа на „Жената и жената интимно”...знаеш Cool
avatar
lira

Брой мнения : 1098
Join date : 26.06.2009
Възраст : 35

Върнете се в началото Go down

Re: … с мъж

Писане by Гост on Пет 9 Ное 2012 - 20:30

murmrun написа:

Black Queen, забелязала съм любовта ти към дефинициите и майсторския начин, по който ги излагаш – обосновано, аргументирано, ако човек реши да ги оспори, душа да му е яка! Надушвам тук някаква професионална деформация. Както и да е, не смятам, че легалните термини са необходими във всички сфери на обществения (и форумния) живот. Също ми е интересно кой е източникът, на който се позоваваш за това какво е „стандартни лесбо сексуални практики”. И за това ли има общоприети международни стандарти, както в счетоводството например?

Благодаря, murmrun! sunny
Не искам да разводнявам хубавото **ане /имане!/ или поне мисълта за такова...с теории и теоретични дефиниции, че съвсем ще им спадне на всички четящи...ентусиазЪма, дето едва още не се е пръкнал:Д.
Всичко е субективно в секса, моите представи също така. Не крия, че в сексуално отношение не използвам нито източници, нито западници Very Happy - разчитам основно на главата си - и на останалите неща под нея.
Но, все пак, от любопитство, се разтърсих при чичо Гуг какво ще ми каже за "standard lesbian sex"...'начии много се изкуших да пусна каквото намерих, ама все пак реших да не разгорещявам толкова форумните страници, че и деца четат, все пак:Д Обаче е поучително, виж какво ще ти излезе...допускам, че ще се съгласиш с мен Wink

Гост
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: … с мъж

Писане by Marinki on Вто 13 Ное 2012 - 16:52

Еееее, излиза, че от всички потребители, само шест са спали с мъже! А аз толкова надежди възлагах на тази тема..... Rolling Eyes
avatar
Marinki

Брой мнения : 206
Join date : 28.10.2011
Възраст : 36

Върнете се в началото Go down

Re: … с мъж

Писане by The_DaRk_QueeN on Вто 13 Ное 2012 - 18:09

Marinki написа:Еееее, излиза, че от всички потребители, само шест са спали с мъже! А аз толкова надежди възлагах на тази тема..... Rolling Eyes


хмм...да споделя - и аз си имах приятел преди години...сериозна връзка, но сексът не ме удоволетворяваше...тогава не ми беше и важен, честно казано...
...както и да е...преместих се другаде, влюбих се в едно момиче, естествено без отговор на тези чувства от нейна страна, но coming out последва и от тогава не съм била интимно с мъж...не ми липсва, не ме влече даже, при толкова хубави жени, дори и да съм сама.....също така не ме и влече мъжкото тяло по себе си, въпреки, че има хубави мъже...за мен няма нещо по-възбуждащо от едно красиво, нежно и ухаещо женско тяло и ако е тялото на любимата, най-добре!
avatar
The_DaRk_QueeN

Брой мнения : 167
Join date : 02.07.2012
Възраст : 32
Местожителство : някъде там

http://rs666.jimdo.com/

Върнете се в началото Go down

Re: … с мъж

Писане by BettyBlu on Сря 14 Ное 2012 - 0:17

Marinki написа:Еееее, излиза, че от всички потребители, само шест са спали с мъже! А аз толкова надежди възлагах на тази тема..... Rolling Eyes

По-голям успех щеше да имаш в гей форум...
avatar
BettyBlu

Брой мнения : 203
Join date : 29.08.2011

Върнете се в началото Go down

Re: … с мъж

Писане by lira on Сря 14 Ное 2012 - 9:30

Marinki, според мен процентно преобладават неправилите секс, тъй чеее не се разочаровай толкова Very Happy
avatar
lira

Брой мнения : 1098
Join date : 26.06.2009
Възраст : 35

Върнете се в началото Go down

Re: … с мъж

Писане by enjoythesilence on Сря 21 Ное 2012 - 15:48

Няма лошо да спиш и с мъже и с жени,проблем е когато спиш с мъже,но твърдиш че си лесбийка...
avatar
enjoythesilence

Брой мнения : 14
Join date : 20.11.2012

Върнете се в началото Go down

Re: … с мъж

Писане by murmrun on Сря 21 Ное 2012 - 16:58

тц, тц... words like violence broke the silence... Very Happy

enjoythesilence, според теб кое е по-голям проблем:
а) Да спиш с мъже и да твърдиш, че си лесбийка;
б) Да твърдиш, че си лесбийка, но да не спиш с жени;
в) (Само)ограничаването заради принципността на едно етикетче.



avatar
murmrun

Брой мнения : 296
Join date : 16.01.2010
Възраст : 38
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: … с мъж

Писане by enjoythesilence on Сря 21 Ное 2012 - 17:18

Първо да кажа, че идвам с мир Smile и не искам да засягам никого. Против съм всякакъв вид ограничаване и самоограничаване.Всичко се свежда до искреност.На мен би ми било неприятно да разбера че момиче, което смятам за лесбийка (съдейки по нейните думи), всъщност обича да спи с мъже, не защото смятам, че е нередно, просто не ми е...секси и това не зависи от мен.
А що се отнася до етикетите...наистина не разбирам защо има такъв проблем с тях, когато могат да бъдат много полезни.Не разбирам и хора, които твърдят,че не ги харесват(което е напълно ок), но въпреки това ги използват...и то грешно. Лично мен етикетите не ме вълнуват толкова много(това са просто думи), вълнуват ме действията,а някои жени напълно действително си спят с мъже и после се наричат лесбийки-това е което не разбирам. Не мисля, че ако вместо думата 'лесбийка', използват 'бисексуална' биха били ограничени по някакъв начин.
avatar
enjoythesilence

Брой мнения : 14
Join date : 20.11.2012

Върнете се в началото Go down

Re: … с мъж

Писане by murmrun on Сря 21 Ное 2012 - 17:38

ЪЪЪ, ок значи, разбрах: лесбийките, които спят с мъже, не са лесбийки и не са секси... Rolling Eyes
При формулирането на темата съм писала "лес" само на едно място - в молбата ми да не се отплесваме в дефиниции за видовете сексуална ориентация.

Ти, enjoythesilence, няма ли да споделиш личен опит, освен да формулираш проблеми? Smile

И само за протокола: Аз самата не се наричам никак, освен просто Мария.
avatar
murmrun

Брой мнения : 296
Join date : 16.01.2010
Възраст : 38
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Re: … с мъж

Писане by enjoythesilence on Сря 21 Ное 2012 - 17:54

Те лесбийките, които спят с мъже не са лесбийки...там е цялата работа Wink и бисексуалните на мен не са ми секси (но стават за приятели разбира се).
Аз лично се определям като лесбийка и не се чувствам ограничена по никакъв начин...
И респект към теб murmrun , че си искрена относно интересите си.
avatar
enjoythesilence

Брой мнения : 14
Join date : 20.11.2012

Върнете се в началото Go down

Re: … с мъж

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 1 от 4 1, 2, 3, 4  Next

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите